Főoldal > AKTUÁLIS > Meghan Markle-nak két menyasszonyi ruhája lesz?

Meghan Markle-nak két menyasszonyi ruhája lesz?

esküvőHarry hercegházasságkirályi családkirályi esküvőMeghan Marklesztárvilágsztár
0

Írta:

Könnyen lehet, hogy nem is egy, hanem két menyasszonyi ruha készül Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére!

A harmadik királyi bébi születése mellett Harry herceg és Meghan Markle esküvője is lázban tartja a briteket, és természetesen minden apró hír vagy híresztelés bekerül a lapokba – legutóbb például azt olvastuk, hogy a 36 éves színésznőnek nem is egy, hanem két csodaszép menyasszonyi ruhát terveznek az esküvőre. Egy névtelenséget kérő forrás a Vanity Fairnek elmondta: értesülései szerint az egyik egy tradicionális és elegáns darab lesz, ezt viseli majd a szertartáson, az estét viszont már egy feltűnőbb menyasszonyi ruhában köszöntheti.

A Daily Mail már azt is tudni véli, hogy Meghan a Ralph & Russo-t kérte fel egy elképesztően látványos darab megtervezésére – a színésznőnek minden vágya, hogy még annál is gyönyörűbb lehessen a templomban, mint amilyen anno Katalin hercegné volt. Ruhájára ezért állítólag nem sajnál 14.5 millió forintnak megfelelő angol fontot költeni! Ha pedig igazuk lesz azoknak, akik szerint két ruhát varrat magának, akkor az összeg akár ennek a duplájára is emelkedhet. Főleg, mert állítólag Meghan folyamatosan fogy, ezért ruhájából már többször be kellett venni.

Reméljük, a május 19-i esküvőre nem fogy el teljesen a leendő hercegné – annál is inkább, mert úgy tudjuk, egyébként évek óta ragaszkodik étrendjéhez és kedvenc mozgásformáihoz. Meghan gyerekkora óta a jóga szerelmese, ami esetében nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktató. Így nem meglepő, ha nemrég úgy fogalmazott: ez a mozgásforma a vérében van.

És ő is biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját: Harry herceg menyasszonya más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts – vallja a színésznő.

Egy leendő hercegné rutinja

Nem unalmas, hanem igenis fontos dologként tekint a napi rutinjára Meghan, ugyanis azt vallja, hogy egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgat, ébredés után megiszik egy pohár langyos citromos vizet, majd reggelire zabkását eszik. Ebédre salátát fogyaszt, amiből nem maradhat ki a megfelelő proteinforrás, vacsorára pedig szívesen rendel tésztát egy pohár borral. Hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, mi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X