Főoldal > AKTUÁLIS > Meghan Markle így jógázik

Meghan Markle így jógázik

alakformálásHarry hercegházasságjógaMeghan Marklemozgásszínésznő
0

Írta:

Azt mondja, a jógázás a vérében van – ebben nem is kételkedünk.

Harry herceg május 19-én vezeti oltár elé Meghan Markle színésznőt, és a világra szóló lakodalom mellett mi még egy dologban száz százalékig biztosak vagyunk: a menyasszonyon szinte bármilyen ruha istenien áll majd, hiszen alakjára nem lehet panasz.

Meghan gyerekkora óta a jóga szerelmese, ami esetében nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktatóként is ismert és elismert. Ezért hát nem is csoda, ha nemrég úgy fogalmazott: ez a mozgásforma a vérében van.

A 36 éves színésznő biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

A fent említett boldogság és kiegyensúlyozottság látszik rajta azokon a képeken, amiket néhány napja láttunk – Meghan jógapózokat mutat be, méghozzá szerintünk nagyon ügyesen.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját: Harry herceg menyasszonya más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts – vallja a színésznő.

Fontos a napi rutin!

Nem unalmas, hanem igenis fontos dologként tekint a napi rutinjára Meghan, ugyanis azt vallja, hogy egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgat, ébredés után megiszik egy pohár langyos citromos vizet, majd reggelire zabkását eszik. Ebédre salátát fogyaszt, amiből nem maradhat ki a megfelelő proteinforrás, vacsorára pedig szívesen rendel tésztát egy pohár borral. Hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, mi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X