Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson sportos szettben mutatta meg babapocakját

Kate Hudson sportos szettben mutatta meg babapocakját

kate hudsonkismamaszínésznősztárterhesterhességvárandósvilágsztár
0

Írta:

Szépen kerekedik a színésznő hasa.

Kate Hudson áprilisban egy Instagram videóval jelentette be, hogy kisbabát vár, és az is kiderült, hogy ezúttal kislánya lesz. A 39 éves világsztár pocakja akkor még alig kerekedett, most viszont már lehet látni, hogy nem azért tűnik gömbölydedebbnek, mert jól bevacsorázott – nemrég Los Angelesben fotózták le, ahol párjával, Danny Fujikawával vásárolgatott.

A sportos szett sem véletlen, mert hogy Kate eléggé aktív, kismamaként is. Már túl van az első trimeszteren, de azt mondja, nem volt könnyű, sőt, rettenetesen megszenvedte reggeli (és olykor nap közbeni) rosszulléteket, hányingert, hányást. „Ez volt minden idők legkeményebb első trimesztere” – árulta el az Instagramon.

Most már szerencsére könnyebben viseli várandósságát, és persze továbbra is nagyon vigyáz magára. Az örökké aktív sztármami most valószínűleg egy kicsit engedékenyebb magával, ami az étrendjét és a finomságokat illeti, és a mozgással kapcsolatban is visszafogottabb lett.

Pedig ő az a híresség, aki amúgy fél órába is bele tud sűríteni egy jó kis mozgást! „Ha csak 20 perced van, az is elég lehet egy kiadós edzésre. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta korábban.

Egyébként a hét 6 napján izzasztja meg magát, vékony és nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X