Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudsont eljegyezték?

Kate Hudsont eljegyezték?

eljegyzésgyűrűházasságkate hudsonszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Egy biztos: a színésznő új ékszert visel a bal kezének gyűrűs ujján.

Kate Hudson egy éve van együtt Danny Fujikawával, de barátaik, ismerőseik egy ideje már arról pletykálnak, hogy kapcsolatuk hamarosan a következő szintre léphet. Részben, mert nagyon szeretik egymást, részben pedig, mert a színésznő szeret komoly kapcsolatban élni, és ő mindig gyorsan halad a dolgokkal.

Danny-t szinte pillanatok alatt befogadta a családja, Kate gyerekeivel is remekül kijön… megvolt hát az eljegyzés?! Ezt egyelőre egyikük sem erősítette meg, de tény, hogy a jelenleg Ausztráliában nyaraló párt a minap sikerült lencsevégre kapni, és bizony, Kate bal kezének gyűrűs ujján ott díszeleg egy eddig nem látott ékszer. Persze, lehet, hogy egy helyi bizsuboltban lepte meg vele saját magát, ezt nem tudhatjuk, de tény, hogy az eljegyzés sem döbbentené meg nagyon a szeretteiket, vagy a világot.

Érdekesség, hogy a világsztár egyszer volt házas és kétszer járt jegyben valakivel. Első vőlegénye, majd férje a zenész Chris Robinson a színésznő nagyobbik fiának, Rydernek az apukája is egyben, második kisfia, Bingham pedig a Muse frontemberétől, Matt Bellamy-tól született. A zenésszel 2014-ben bontották fel négy évig tartó jegyességüket.

De vajon a harmadik zenész lesz az igazi Kate életében? Egy biztos: ha menyasszonyi ruhákat próbálna, szerintünk gyorsan megtalálja majd az igazit, mert elképesztően csinos. De mit is várhatnánk attól a nőtől, aki a hét 6 napján sportol valamit?!

Kedvenc mozgásformái a pilates, a túrázás, a jóga és a bringázás. De edzésprogramjának alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X