Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson felöltözve is dögös

Kate Hudson felöltözve is dögös

diétafogyásGoldie Hawnkate hudsonruhaszépségsztártest
0

Írta:

Teljesen eltakarta magát – vagyis majdnem –, mégis mindenki őt nézte.

A figyelmet sokféleképpen felhívhatjuk magunkra. A sztárok egy része általában kivágott, és/vagy nagyon rövid ruhadarabokkal teszi ezt, ám vannak, akik kifinomultabb módszert választanak. Így tett nemrég Kate Hudson is, aki tetőtől talpig Marina Moscone cuccokba öltözve rótta New York utcáit.

A 37 éves színésznőt szinte teljesen eltakarta ezüstszínű felsője és nadrágja, illetve az a földig érő, zöld kabát, amit ehhez a szetthez választott, de még így is mindenki őt nézte. Ezt részben a színek erejével, részben pedig azzal érte el, hogy még így is látszott, mennyire jó alakja van: nadrágjából a trükkös kivágásnak köszönhetően nem mellékesen vádlija is kivillant.

Kate bármely testrészét bátran mutogathatná – már persze a jó ízlés keretein belül –, mert szuper formában van. Persze megdolgozik azért, hogy alakja tökéletes lehessen: korábban elárulta, hogy rendszeres edzéseit 20 perces gyakorlatsorral egészítette ki, kimondottan azért, hogy az év elején megrendezett Golden Globe gálára még jobb formába lendülhessen.

„Ha csak 20 perced van, az alatt is le lehet bonyolítani egy-egy edzést. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta. Ezt korábban az Allure magazinnak is elmondta, ahol melltartó nélkül pózolt egy szexi alsónemű-szettben.

A sztár egyébként szinte mindig mozgásban van, és a hét 6 napján alaposan megizzasztja magát egy kis, vagy inkább sok mozgással. Vékony, nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre – leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

Kate edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X