Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson merész ruhában mutatta meg fantasztikus alakját

Kate Hudson merész ruhában mutatta meg fantasztikus alakját

alakdiétadíjdíjátadófitneszfogyásöltözékruhaszépségsztártestwellness
0

Írta: and

Az idei évben sem csak a díjazottakról beszéltek a Golden Globe gála kapcsán, hanem a jó és

Az idei évben sem csak a díjazottakról beszéltek a Golden Globe gála kapcsán, hanem a jó és rossz ruhaválasztásokról is. A gyönyörű, ám egyben elég merész ruhák képzeletbeli versenyét nálunk minden kétséget kizáróan Kate Hudson fehér Versace estélyije nyerte, ami nem sokat bízott a képzeletre.
 
A kétgyerekes sztáranyuka annyira dögös volt a fehér ruhacsodában, hogy nemcsak a férfiak, hanem a nők sem tudtak neki ellenállni: Jennifer Aniston például annyira oda volt tőle, hogy egy fotó kedvéért a fenekét is megfogta.

katehudson2.jpg ()
 
Kate persze megdolgozik azért, hogy alakja tökéletes lehessen: nemrég elárulta, hogy rendszeres edzéseit 20 perces gyakorlatsorral egészítette ki, kimondottan azért, hogy a Golden Globe-ra még jobb formába lendülhessen.
 
„Ha csak 20 perced van, az alatt is le lehet bonyolítani egy-egy edzést. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de nagyon intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta.
 
A 35 éves színésznő egyébként szinte mindig mozgásban van, és a hét 6 napján próbálja alaposan megizzasztani magát egy kis, vagy inkább sok mozgással. Vékony, nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre – leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.
 
Kate edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.
 
És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.
 
Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

katehudson3.jpg ()
 
Ha mégis felszaladna rá pár kiló, a színésznő visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.
 
Kate nemcsak az egyik legcsinosabb sztáranyuka Hollywoodban, hanem természetességére is büszke lehet. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig híres mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – árulta el korábban.
 
Kate és a motiváció
 
Gyakran kérdezik tőle, hogyan jut ideje és energiája az edzésre, amikor ott van neki a családja és a munkája. Kate szerint viszont a dolog csak időbeosztás kérdése, és minden fejben dől el. „Abban hiszek, hogy az életben mindenhez motivációra van szükség. Sokszor hallom, hogy a nők arról beszélgetnek, hogyan találhatnának időt magukra, hogyan tehetnék boldoggá saját magukat. Szerintem az aktív életmód kihívásokkal teli, de ez gyakorolja az egyik legjobb hatást az egészségünkre. Ha ezt választod, tarts ki mellette, megéri!” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X