Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson hasa így lesz ilyen lapos

Kate Hudson hasa így lesz ilyen lapos

edzéshasizomkate hudsonszépségszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő az edzések nagy rajongója – a hasára is különös figyelmet szentel.

Ha Hollywood legsportosabb színésznőiről van szó, akkor szinte biztos, hogy Kate Hudson neve is felbukkan az adott beszélgetésben, cikkben vagy listán. Nos hát, ez nem is véletlen, hiszen a szőke sztár a hét 6 napján sportol valamit, kedvenc mozgásformáit pedig lehetetlenség lenne felsorolni, annyi van ezekből.

Persze a sok sport amellett, hogy örömet okoz számára, és már évek óta olyan természetesen jön neki, mint nekünk a levegővétel, arra is lehetőséget ad neki, hogy jobban koncentrálhasson egy-egy adott testrész formálására. Mondjuk nem mintha erre szüksége lenne, hiszen nagyon csinos, de azért ha úgy látja, bizonyos mozgásformákat gyakrabban iktat be mondjuk popsiformálás vagy a laposabb has elérése érdekében.

Kate a jógának és a Pilatesnek köszönheti, hogy ilyen szép lapos a hasa, de ha egy-egy gála vagy egyéb fontos esemény előtt egy picit még javítana az összképen, akkor Nicole Stuart személyi edző szerint a Triad ball nevű Pilates labdát használja. Ezt utazásokra is magával viheti: leengedve nem foglal túl sok helyet a bőröndjében, és könnyű felfújni. Ennek segítségével felüléseket és számos egyéb gyakorlatot végezhet.

Ahogy már említettük, a világsztár igazi örökmozgó, nagyon szeret többek közt túrázni és bicajozni is – ez a két mozgásforma egész testét átmozgatja. És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre és a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X