Főoldal > AKTUÁLIS > Kőkeményen edz a 48 éves Jennifer Lopez

Kőkeményen edz a 48 éves Jennifer Lopez

edzésedzőtereménekesnőfittJ. LoJennifer Lopezsztárvilágsztár
0

Írta:

Elképesztően fitt a híres énekesnő!

A legtöbben utálnánk, ha az edzőteremben készülnének rólunk képek. Mert hát legyünk őszinték: ki az, aki fáradtan, kipirultan, elkent szemfesték-maradványokkal, totál leizzadva is elégedett a külsejével?! Nos hát, ha egy nevet mondhatunk: Jennifer Lopez. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy „Jenny from the Block” nemrég nemcsak hogy megengedte, hogy az edzőteremben fotózzák, hanem ő maga posztolta edzőtermi fotóit.

Ha edzésed lenne ma, és nincs kedved menni, motiváljanak J. Lo friss képei: neki is sok a dolga, sokszor túl fáradt a sportoláshoz, mégis erőt vesz magán és teszi a dolgát. Pedig már nem is huszonéves, egész pontosan már 48, és két kisgyerek anyukája.

Egyébként minden oka meg is van arra, hogy büszke legyen magára, és az alakjára, mert tényleg szuper formában van. Edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy a világsztár negyvenes évei végén járva is ilyen testtel büszkélkedhet.

„Nagyon tisztán étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X