Főoldal > AKTUÁLIS > Kapócs Zsóka: „Egy kicsit már untam magammal foglalkozni”

Kapócs Zsóka: „Egy kicsit már untam magammal foglalkozni”

anyababagyerekgyerekvállalásKapócs Zsókakisbabakismamasztármamiszülésvárandósság
0

Írta:

Amikor egy kisbaba megszületik, mindent megváltoztat – onnantól kezdve körülötte forog a világ, a szerepek felcserélődnek, ő lesz a főnök számtalan dologban. Épp ez a helyzet Kapócs Zsókáéknál is, akinek kisfia alig múlt 2 hónapos, de máris ő dirigál. Ám Zsóka ezt cseppet sem bánja, mindennél jobban vágyott arra, hogy gyermeke szülessen, még ha ez sokszor azzal is jár, hogy bizonyos helyzetekben ő maga háttérbe szorul.

Ahogy minden szülőnek, természetesen Kapócs Zsókának is saját kisfia a legjobb és legszebb gyerek a világon. De a magától értetődő dolgokat félretéve, Borisz alapvetően tényleg nagyon jó baba, aki csak akkor nyűgös, ha éhes vagy fáj valamije.

„Remélni sem mertem volna, hogy Borisz ilyen jó baba lesz, aki tényleg csak akkor sír, ha valami baja van. Azzal viszont tisztában voltam, ha megérkezik, az teljesen felülír majd mindent az életemben. Tudtam, hogy magamnak már nem leszek annyira fontos. Lecsúsztam az első helyről, de ez így van jól” – kezdte Kapócs Zsóka.

Kapócs Zsóka (@kapocszsoka) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2018, időpont: 10:52 (PDT időzóna szerint)

„Most, hogy minden Borisz körül forog, sokszor kapom azon magam, hogy kicsit túlaggódom a vele kapcsolatos dolgokat, de igyekszem ezt is megfelelő mederben tartani. Szerencsére makkegészséges, és erős gyermek, de attól még természetesen azokat a vizsgálatokat, amelyek a korának megfelelően éppen aktuálisak és javasoltak, nem hagyjuk ki. Ilyen volt például a három testtájas ultrahang is, amellyel a csípőjét, koponyáját és a hasát vizsgálták meg nemrégiben a Czeizel Intézetben” – folytatta a színésznő.

Kapócs Zsóka számára párja is hatalmas segítség, akire a kisfiuk körüli teendőkben is bármikor számíthat. „Petivel megosztjuk az éjszakákat, így én is tudok pihenni, ha esetleg Boriszhoz fel kell kelni valami miatt. Tisztába teszi, eteti, még a szélcsövezésben is profi, teljes nyugalommal bízom rá a kicsit. Így nem vagyok annyira kialvatlan, és maximálisan oda tudok figyelni Boriszra. Boldog vagyok, nagyon vártam már ezt az érzést, amit a kisfiam érkezése hozott az életembe. Őszinte leszek, egy kicsit már untam magammal foglalkozni” – tette hozzá Zsóka.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X