Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez így érzi magát Justin Bieber eljegyzése után

Selena Gomez így érzi magát Justin Bieber eljegyzése után

eljegyzéshaley baldwinJustin Bieberkülföldi sztárSelena Gomezszínésznősztár
0

Írta:

Mosolyogva kapták lencsevégre, de vajon mit gondol valójában?

Justin Bieber július 7-én jegyezte el Haley Baldwint a Bahamákon, a hír pedig gyorsan terjedt – jóval hamarabb tudott a dologról a világ, mint hogy azt a szerelmesek megerősítették volna. Persze Selena Gomez fülébe is eljutott az infó, de úgy tűnt, őt ez a legkevésbé sem zavarja, sőt, nagyon is boldognak tűnt az eljegyzés másnapján – aznap készült róla ez a felvétel is.

De vajon hogy van, mit érez most Selena valójában? Az E! online az énekesnő névtelenséget kérő ismerőseire hivatkozva azt írja, a világsztár voltaképpen meglepődött, hogy Justin máris eljegyezte kedvesét, de mivel ismeri őt, tudja, hogy a kanadai énekes hirtelen, érzelmi alapokon hoz döntéseket, így az egész tulajdonképpen nem is olyan meglepő…

De Selenát a dolog amúgy annyira nem is izgatja. Azt mondja, minden jót kíván a jegyespárnak, de most szeretne inkább saját magával foglalkozni. Állítólag már nem is beszél Justinról, rég túl van rajta. Sokak szerint jobb is, mert már tényleg ideje volt véget vetni 2010 óta tartó „se veled, se nélküled” kapcsolatuknak (ez márciusban ezek szerint végre sikerült is).

A színész-énekesnő mögött egyébként nemcsak a szakítást tekintve áll nehéz időszak, hanem az egészségét nézve is. Lupusza miatt tavaly nyáron vesetranszplantációt kellett rajta végrehajtani – ehhez legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel neki az egyik veséjét.

A híresség egyébként régóta küzd már a lupusszal, de csak 2015-ben árulta ezt el a sajtónak. A lupusz egy gyulladásos betegség, amikor az immunrendszer a saját szövetei és szervei ellen fordul. Érintheti a szívet, tüdőt vagy veséket is, de egyénenként változnak a tünetek, illetve a mellékhatások. Depresszióval, pánikbetegséggel járhat. Ezzel Selena is megküzdött, és nem könnyítette meg az állapotát az sem, hogy olykor gonosz kommenteket kapott az emberektől.

Például amikor két évvel ezelőtt felszaladt rá pár kiló, elég sok kritikát és bántást kellett elviselnie. Eleinte úgy tűnt, kiáll magáért, és nem hajlandó lefogyni csak azért, hogy másoknak megfeleljen, de aztán nem bírta tovább – szörnyen fájt neki, amit az emberektől kapott, ezért – hogy alakja ne jelentsen támadási felületet – gyorsan formába lendült.

A gyors fogyást drasztikus módszerekkel tudta csak elérni: alig egy hónap alatt nyolc kilót adott le. „A hét minden napján két-két kardióedzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta akkor egy névtelenséget kérő ismerőse. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X