Főoldal > AKTUÁLIS > Mi tartja a helyén Mila Kunis ruháját?

Mi tartja a helyén Mila Kunis ruháját?

bemutatódekoltázsfilmbemutatókülföldi sztárMila Kunispremierszexisztár
0

Írta:

Ebben a trükkös szerelésben pózolt új filmje premierjén.

Elegáns fehér jumpsuitban érkezett új filmje, A kém, aki dobott engem New York-i bemutatójára Mila Kunis. Szerintünk az emberek többsége akkor is megbámulta volna, ha szettje valami hagyományos megoldással simul a felsőtestére (mondjuk pánttal, vagy ilyesmi), de az alábbi fotón látható megoldás miatt aztán tényleg ő volt a középpontban.

Mindenki azt találgatta, vajon hogyan marad a helyén a kezeslábas Mila felsőtestén. Az pedig kit érdekelt, hogy sminkje mennyire csillogott, milyen fáradtnak tűnt, vagy hogy a kezeslábas alja azért elég gyűrött lett a filmbemutatóra…

Nekünk a 34 éves színésznő alakját elnézve abszolút nem az jut eszünkbe, hogy kétgyerekes anyuka. Mila egy interjúban arról mesélt, hogy első várandóssága során például nagyon kívánós volt, folyton savanyú káposztát akart enni. „Ez a legrosszabb, amit csak kívánhatok, mert ha felnyitok egy üveget, a szaga az egész konyhát betölti. Nem olyan, mint mondjuk a fagyi, ahol mindennek isteni az illata” – magyarázta.

Majd arról is mesélt, hogy – akkor még vőlegénye, most már férje, – Ashton Kutcher milyen gondoskodó és előrelátó. „Sejtette, hogy kívánós leszek, ezért telepakolta a hűtőt mindenfélével: savanyúsággal, savanyú káposztával, jégkrémmel. Ez jól is jött, mert egyszer hirtelen tört rám, hogy szeretnék savanyúságot enni. Ekkor azt mondta, csak egy másodpercet várjak. Kiszaladt a hűtőhöz, és a világ legfinomabb savanyúságával tért vissza” – árulta el.

Ami pedig a mozgást illeti, várandósságai alatt sem lustulhatott el, hiszen a szerelme Hollywood egyik legsportosabb sztárja, aki szinte minden mozgásformát szeret az úszástól a túrázáson át a Krav Magáig, ezért tett arról, hogy Mila nagy pocakkal se üljön otthon.

Másrészt pedig a színésznő is úgy véli, fontos a sport, a rendszeres mozgás. „Nem tudsz formában maradni, vagy épp lefogyni, ha nem akarod igazán. Először magadban kell kitűznöd a célt és elszánnod magad, azt követően tudsz tenni érte” – mondta korábban.

Megváltozott: manapság már így tölti a szabadidejét Mila Kunis

Régen érdekes programokat keresett, később viszont már nem volt számára érdekesebb és értékesebb, mint egy nyugis (vagy épp romantikus) randi a férjével. „Van, hogy vacsizunk vagy bowlingozunk Ashtonnal, máskor pedig csak veszünk némi sajtot, valami innivalót, és csak beszélgetünk mellette otthon. Néha ezek a legjobb esték, és tényleg jó egy kicsit otthon maradni” – nyilatkozta régebben a színésznő, aki azóta természetesen a gyerekeivel, illetve a négyesben töltött időt tartja a legértékesebbnek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X