Főoldal > AKTUÁLIS > Mila Kunis szabadidőruciban mutatta meg babapocakját

Mila Kunis szabadidőruciban mutatta meg babapocakját

diétafogyásgasztrokismamaMila Kunistáplálkozásterhes
0

Írta: and

Várandóssága alatt eddig nagyon is takargatta magát, de Mila Kunis nemrég úgy döntött, ideje

Várandóssága alatt eddig nagyon is takargatta magát, de Mila Kunis nemrég úgy döntött, ideje megmutatni a világnak a pocakját. A 30 éves színésznőt akkor kapták lencsevégre, amikor vőlegényével, Ashton Kutcherrel családlátogatáson járt.

Mila kényelmes, szellős öltözékben érkezett a szüleihez: fekete topot, tréningnacit és flip-flop papucsot viselt, haját kontyba fogta, szemeit pedig napszemüveggel védte a kaliforniai nap sugaraitól. Egyesek szerint egy kicsit jobban is kicsíphette volna magát, mások viszont úgy gondolják, kényelmes és sportos szerelésében is csodálatosan nézett ki.

Azt egyelőre nem tudjuk, pontosan mikor jön a baba, de a színésznő azt már korábban elárulta, hogy természetes szülést szeretne. Azután pedig egy igazi álomotthonban fognak lakni a kicsivel, amit a sztárpár nemrég 10 millió dollárért vásárolt Beverly Hillsben.

A híresség egy korábbi interjúban arról is mesélt, hogy amióta kisbabát vár, folyton savanyú káposztát kíván. „Ez a legrosszabb, amit csak kívánhatok, mert ha felnyitok egy üveget, a szaga az egész konyhát betölti. Nem olyan, mint mondjuk a fagyi, ahol mindennek isteni az illata” – magyarázta.

Majd arról is mesélt, hogy vőlegénye milyen gondoskodó és előrelátó. „Sejtette, hogy kívánós leszek, ezért telepakolta a hűtőt mindenfélével: savanyúsággal, savanyú káposztával, jégkrémmel. Ez jól is jött, mert egyszer hirtelen tört rám, hogy szeretnék savanyúságot enni. Ekkor azt mondta, csak egy másodpercet várjak. Kiszaladt a hűtőhöz, és a világ legfinomabb savanyúságával tért vissza” – árulta el.

Mila biztosan nem aggódik amiatt túlságosan, hogy a finomságoktól túl sokat fog hízni a terhessége alatt. Ez a veszély valószínűleg nem is fenyegeti, hiszen a szerelme Hollywood egyik legsportosabb sztárja, aki szinte minden mozgásformát szeret az úszástól a túrázáson át a Krav Magáig, ezért biztosan nem is hagyná kedvesét ellustulni.

mila2.jpg ()Másrészt pedig Mila is úgy véli, nagyon fontos a sport, a rendszeres mozgás. „Nem tudsz formában maradni, vagy épp lefogyni, ha nem akarod igazán. Először magadban kell kitűznöd a célt és elszánnod magad, azt követően tudsz tenni érte” – mondta korábban a szépség, aki biztos abban is, hogy egészséges életmódját és a rendszeres étkezést sem fogja feladni az elkövetkezendő hónapokban.

Nemrég arról is őszintén beszélt, mennyire átalakult számára a szabadidő eltöltése, és mennyire felértékelődtek az egyszerű, hétköznapi dolgok. „Van, hogy vacsizunk vagy bowlingozunk Ashtonnal, máskor pedig csak veszünk némi sajtot, valami innivalót, és csak beszélgetünk mellette otthon. Néha ezek a legjobb esték, és tényleg jó egy kicsit otthon maradni” – árulta el az anyaságra készülő színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X