Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth?

Tényleg szakított Miley Cyrus és Liam Hemsworth?

külföldi sztárLiam HemsworthMiley Cyrusszakítássztár
0

Írta:

Mi az igazság?

Egyesek szerint már rég házasok, mások szerint viszont nemrég szakított egymással Miley Cyrus és Liam Hemsworth – a hírek szerint azért, mert Liam már családot akart, párja viszont 25 évesen még nem áll erre készen.

A két híresség külön utakra indulásáról július második felében több külföldi lap is cikkezett (ez persze nem újdonság, többször megírták már, hogy köztük mindennek vége, aztán valahogy mégsem így történt). A RadarOnline pedig azt is megírta, hogy a színész-énekesnő már ki is költözött malibui kis fészkükből.

Persze vannak, akik szerint az egész nem is igaz, legfeljebb csak egy pr-fogás a pár részéről (Miley augusztusban friss zenei anyaggal jelentkezik). Ők azt mondják, miért osztotta volna meg a szakítás hírére Liam Hemsworth ezt az ökörködős videót magukról, ha tényleg különmentek volna?

Hogy mi az igazság, annak rövidesen úgyis ki kell derülnie. Mindenesetre sokan aggódnak, hogy Miley nehogy megint belevesse magát a bulizás és az egyéb, szerinte jobb kedvre derítő dolgok rengetegébe – Liam miatt szépen magára talált, egészségesen éltek, sőt, ő tanítgatta párját, hogyan kell saját palántákból zöldségeket termeszteni.

Bár korábban nehezen tartott mértéket, Miley számára olyan fontos lett az egészséges táplálkozás és a vegán étrend, hogy ehhez most már tartja magát. Emellett a mozgást sem hanyagolja el: egy ideje a pilates szerelmese. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Akkor kényszerült először fontos változtatásra az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek. Tejet és tejtermékeket most már úgysem ehetnék, mert vegán vagyok” – mondta.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X