Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus és Liam Hemsworth így köszöntötték 2017-et

Miley Cyrus és Liam Hemsworth így köszöntötték 2017-et

énekesnőLiam HemsworthMiley Cyruspárszerelemszínészsztár
0

Írta:

Sokan nem ezt várták, ők viszont így ünnepeltek.

Bár egyesek szerint Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata nem annyira tökéletes, mint amilyennek azt a sztárpár láttatni szeretné, ők ketten köszönik szépen, remekül megvannak. Legalábbis szilveszteri fotójuk tanúsága szerint, amin egy édes csókkal köszöntik 2017-et. Kettejük kapcsolata egyébként a jelek szerint tavaly szorosabbra fordult, sőt, Miley mellett Liam változott is: megtanult például főzni, valamelyest, illetve zöldségeket termeszteni.

Jó páran erre biztosan azt kérdezitek, hogy éppen Miley mellett? Akiről korábban azt rebesgették, hogy túlzásba viszi az egészségtelen ételeket és az alkoholt… ő viszont leszögezte: az egészséges életmód nagyon fontos számára, és ehhez tartja is magát.

Odafigyel a táplálkozására, és a mozgást sem hanyagolja el: egy ideje a pilates szerelmese. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – lelkendezett egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott pilatesezés után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek. Tejet és tejtermékeket most már úgysem ehetnék, mert vegán vagyok” – mondta.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X