Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus félmeztelenül csobbant

Miley Cyrus félmeztelenül csobbant

botrányhősnődiétaétkezésfélmeztelenfürdésmeztelenstrandsztár
0

Írta: and

 Miley Cyrus mindig kitalál valamit, amivel azonnal a lapok érdeklődésének középpontjába kerü

 
Miley Cyrus mindig kitalál valamit, amivel azonnal a lapok érdeklődésének középpontjába kerül. Így volt ez legutóbb, hawaii vakációja során is, ahol pasijával, Patrick Schwarzeneggerrel – Arnold Schwarzenegger fiával –  csobbant az óceánban – egy szál fekete bikinialsóban. A félmeztelenül fürdőző világsztárra persze a paparazzók is azonnal „lecsaptak”, és szinte mire kijött a vízből, a róla készült fotók el is árasztották az internetet.
 
Sokan persze nemcsak Miley idomait figyelték meg a képeken, hanem azt is, hogy milyen jó formában van az énekesnő. Pedig korábban nem tagadta, hogy olykor mellőzte az edzéseket, és azt evett, amit csak akart – sem az ételekre, sem pedig a mennyiségekre nem figyelve. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis pár kiló gyorsan felszaladt rá.
 
De szerencsére hamar rájött a hibáira, és elkezdett tenni azért, hogy súlyproblémái megszűnjenek – ezt elmondása szerint elsősorban a Pilatesnek köszönheti. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – árulta el egy korábbi interjúban.
 
mileymell2.jpg ()Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit, így adta le a kis zsírpárnáit.
 
A mozgás mellett azt nyilatkozta, hogy odafigyel az étkezésre, de nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.
 
De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.
 
Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.
 
Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X