Főoldal > AKTUÁLIS > Britney Spearst eljegyezte a barátja?

Britney Spearst eljegyezte a barátja?

Britney Spearseljegyzésénekesnőházasságkülföldi sztársam ashgariszerelemsztár
0

Írta:

Két elszúrt házasság után a harmadik lehet az igazi?

Ha egy híresség boldog párkapcsolatban él, és egyszer csak egy „sokat mondó” ékszerrel a gyűrűs ujján fotózzák le, akkor megállíthatatlanul terjedni kezd a hír: lehet, hogy eljegyezték? Nos, Britney Spears esetén is beindult a találgatás, miután néhány napja egy jegygyűrűnek látszó ékszerrel az ujján kapták őt lencsevégre.

Amikor hétvégén fiait várta egy Los Angeles-i deszkás parkban, már nem viselte az ékszert, de attól még sokan úgy gondolják, hogy párja, Sam Ashgari két év után elérkezettnek látta az időt és eljegyezte a popsztárt.

Nos, azt nem tudjuk, tényleg így volt-e, de szerintünk ha most még nem is volt lánykérés, valószínűleg hamarosan lesz, mert Britney tényleg nagyon boldog Sammel. Viszont azt is megértjük, ha óvatos a házasság kérdésével, mert két válás áll mögötte.

Gyerekkori barátjával, Jason Allennel mindössze 55 óráig tartott 2004-es Las Vegas-i házassága, kilenc hónappal később pedig hozzáment Kevin Federline-hoz, akitől két fia született és 2007-ben váltak el.

Persze ennek már több mint 10 éve, és ennél azért rövidebb idő alatt is túlteszik magukat az emberek a csalódásokon. Hogy Britney pontosan mit érez és mit gondol, azt valószínűleg csak ő tudja, de ha Sam megkéri a kezét – vagy inkább fogalmazzunk úgy: amint megkéri a kezét –minden bizonnyal igent mond majd, és kezdetét veszi az esküvőszervezés, ruhapróbák…

Ha pedig menyasszonyi ruhát kell majd választania, szerintünk könnyű dolga lesz, ugyanis az évek óta tartó egészséges életmódjának és rengeteg sportnak köszönhetően a világhírű énekesnő szupercsinos és fitt.

Az utóbbi években a sport szerelmese lett, szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

A sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani: megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A világsztár még 2012-ben, az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és – mint ahogy azt fent is említettük – a mozgás szerelmese lett, és minden nap egy-két órát kezdett mozogni, majd még többet. Akkoriban a kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végzett, illetve tánccal is tett szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta korábban.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X