Főoldal > AKTUÁLIS > Mel B elvonóra megy

Mel B elvonóra megy

alkoholproblémákbetegénekesnőkülföldi sztárMel Bposzttraumás stressz szindrómaptsdspice girlszexfüggőségsztárválás
0

Írta:

Több szempontból is padlóra küldte a válás, segítségre van szüksége.

Szerintünk óriási dolog, ha valaki beismeri, hogy egyedül nem tud megküzdeni démonaival, és segítségre van szüksége. Nemrég Mel B is erre jutott: az énekesnő válása után poszttraumás stressz szindrómában szenved, valamint alkohol- és szexfüggőség alakult ki nála. Talán egy ideig abban reménykedett, hogy nem is olyan nagy a baj, illetve, hogy egyedül is úrrá lesz a problémákon, de ez nem sikerült neki. Így be kellett látnia, hogy jobb, ha egy angliai rehabilitációs központban kér segítséget, ahová ebben a hónapban készül befeküdni.

Azt mondja, számára most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon, és szeretné, ha három lányának „önmaga jobb verzióját” mutathatná végre.

A 42 éves sztár egyébként régóta odafigyel az egészségére, vigyáz magára és elég komolyan veszi, hogy jó formában maradjon: 2016-ban egy Instagram posztban árulta el a világnak, hogy akkor több mint 13 kilót fogyott. Titka pedig nem más, mint az elképesztő önfegyelem és a sok lemondás. „Nagggyon keményen megdolgoztam ezért a formáért! Nem túl szórakoztató, ha te vagy az egyetlen olyan csaj a buliban, aki nem iszik alkoholt, és az egyetlen, akinek hajnalhasadáskor már kelnie kell az edzés miatt” – írta. Majd hozzátette, hogy szerinte mindez nagyon megéri, mert a sok sport is segít neki abban, hogy önmaga legjobb verziója tudjon lenni, kívül-belül.

Az egykori Spice Girlt nem sokkal a fenti szavakat követően Ibizán kapták lencsevégre, ahol egy jachton élvezte a napsütést, majd paddleboardozás közben is lefényképezték. Mel B úgy érzi, ha folytatja aktív életmódját, és lesz elég kitartása az edzésekhez, akkor akár örökre megőrizheti szuper formáját.

Persze ezek mellett a táplálkozásra is figyelnie kell. De ez talán nem is esik olyan nehezére, mert korábban elmondta, hogy az egészséges ételek híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, sovány húst (például csirkét és füstölt lazacot) fogyaszt, emellett pedig a quinoa nagy rajongója is. Ez nem tartalmaz glutént, ám gazdag fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet.

MEL B TANÁCSA: SOHA NE ÁLLJ LE!

Melanie szerint ami beválik az edzésben, azt nem szabad abbahagyni. Ő már jó pár éve napi háromszor 200 felülést végez, és az eredmény nagyon hamar láthatóvá vált a hasizmain. Azt mondja, az edzésben inkább magányos típus, de néha családja is megmozdul vele: korábban az akkori párjával, Stephen Belafontéval, és nagylányával, Phoenixszel rajthoz álltak egy jótékonysági futóversenyen is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X