Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt Jennifer Garner arcával?

Mi történt Jennifer Garner arcával?

edzésJennifer Garnerkülföldi sztármmasztárvér
0

Írta:

Meglepő videót osztott meg Instagramon.

Jennifer Garner rajongói egy finoman szólva is elég meglepő videóval találhatták szembe magukat Instagramon: a híres színésznő borotvahabbal dörzsöli magát, miközben arcán mintha vérnyomokat látnánk.

Aggodalomra viszont semmi ok, ugyanis a felvétel Jennifer új akciófilmjének, a Peppermintnek a forgatásán készült, ahol művér és műsár is rendesen került a bőrére. Ezt pedig – mint a következő videóban ő is elmondja – szépen leviszi a borotvahab.

Everyday tips for action girls. #icrackmyselfup?? #themoreyouknow? #PEPPERMINTmovie

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2018, időpont: 12:35 (PDT időzóna szerint)

A háromgyerekes sztáranyuka egyébként sokkal vagányabb, mint az sokan elsőre gondolnák: a Peppermint kapcsán például azt is megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. A filmben bosszúálló anyukát alakít, aki elmondása szerint igen erős, határozott karakter lesz, és a vásznon majd meglátjuk, milyen eredménnyel sajátította el ezeket a harci ismereteket.

A hétköznapokon egyébként beéri nyugisabb mozgásformákkal, például kardiózással és köredzéssel. Ezekkel karcsúsodott harmadik gyermeke születése után is, igaz, az első hónapokban fokozatosan szoktatta magát az újbóli sportoláshoz, és semmit sem erőltetett. Amikor nem esett jól a mozgás, abbahagyta, pihent egy kicsit, majd inkább valami mást próbált ki.

Ami az étrendjét illeti, a 46 éves sztár többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított ételeket.

„Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós rántottát” – árulta el korábban a Golden Globe-díjas színésznő edzője, Valerie Waters.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztáranyuka.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X