Főoldal > AKTUÁLIS > Furán eltorzult Jennifer Garner arca

Furán eltorzult Jennifer Garner arca

arcJennifer Garnerplasztikatorz
0

Írta:

A színésznő arca tényleg nagyon megváltozott.

 

Nem szeretünk azon lovagolni, ki mennyit plasztikáztat Hollywoodban, és nem is mi szeretnénk lenni azok, akik erre a jelenségre külön felhívják a figyelmet. De amellett nem tudunk elmenni szó nélkül, amit a napokban láttunk: Jennifer Garner arca elképesztően megváltozott, és sajnos nem előnyösen.

A háromgyerekes színésznőt akkor fotózták le pár napja, amikor edzeni indult egy barátnőjével. A képeken úgy tűnik, mintha nem tudná abbahagyni a csodálkozást azon a sztorin, amit a barátnője mesélt neki épp, de nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy talán más a helyzet – nézzétek a szemöldökét, és azt, mennyivel püffedtebb az arca, mint általában. Ezt szerintünk elég nehezen lehetne csak csodálkozás, vagy mondjuk kialvatlanság számlájára írni…

Az tény, hogy az utóbbi időben Jennifer és gyermekeinek apja, Ben Affleck megpróbálják mégis helyrehozni a kapcsolatukat – ennek értelmében mindketten változtatni szeretnének pár dolgon. Reméljük, ez Jen szempontjából nem egyenlő azzal, hogy mostantól több fiatalító arckezelésre fog járni, mert akkor éppen azt a természetességét veszítené el, ami miatt rajongók ezrei szeretik őt annyira.

Sokan úgy vélik, Jennifer feje még mindig tele van kérdésekkel, és hajlamos lehet arra, hogy ne egyen a gondok miatt, ami az alakján is meg fog látszani. Ha így történne, akkor szinte biztos, hogy túl soványnak fogjuk őt látni, hiszen most is elég vékony. A többnyire bio élelmiszereket fogyasztó sztáranyuka igyekszik odafigyelni a táplálkozására, de persze a lelki okok az étvágyat is befolyásolják – ez ellen nem sokat tehet.

Barátai szerint egyébként nagyon házias, és otthon van a konyhában. „Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edzője korábban.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X