Főoldal > AKTUÁLIS > Egy sebész elárulta, mennyit költhetett Kim Kardashian plasztikára

Egy sebész elárulta, mennyit költhetett Kim Kardashian plasztikára

Kim Kardashianplasztika
0

Írta:

Bár Dr. Barett csak a nemrégiben elvégzett kezeléseket számolta bele az összegbe.

Az sosem volt senki számára kérdés, hogy Kim Kardashian többször is plasztikáztatott, bár sok kezelést nem vállalt fel a nyilvánosság előtt, csupán egy kevéske botoxot. Szerencsére a plasztikai sebészek könnyedén kikövetkeztetik, milyen kezeléseken és műtéteken esett át.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian nemrégiben a milánói divathéten vett részt, ahol több rajongója is kiszúrta, hogy valami megváltozott az arcán, sőt a térdei is szokatlanok voltak. Mindebből arra mertek következtetni, hogy a híres celeb, ismét kés alá feküdt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VOGUE India (@vogueindia) által megosztott bejegyzés

„A Kimről készült képeket és videókat nézve az arca elég fagyosnak tűnik. A videóban, ahol a D&G kollekcióról beszél gyakorlatilag nincs is mimikája. Ez tipikusan a homlok területére és szemkörnyékbe fecskendezett erős botox eredménye (…) A másik, amit észrevettem, hogy Kim arcán enyhe hullámzás látható, ami valamiféle lifting kezelésre utalhat” – mondta Dr. Barett, sebész. Az orvos számításai szerint csak az utóbbi hónapokban, körülbelül 36 ezer dollárt költhetett a különböző beavatkozásokra, ami körülbelül 100 millió forint átszámítva. Ezek után el sem tudjuk képzelni, mennyit költhetett összesen plasztikai beavatkozásokra élete során.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X