Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen a 63 éves Madonna arcbőre az Instagramon túl, retusálás nélkül

Ilyen a 63 éves Madonna arcbőre az Instagramon túl, retusálás nélkül

arcmadonnano filter
0

Írta:

Az énekesnő az utóbbi időben szinte csak olyan képeket posztolt magáról, melyen filterekkel, retusálva látható. Most azonban lesifotósok kapták lencsevégre, így végre teljes valójában is láthatjuk, hogyan néz ki.

Madonna az utóbbi időben sokakat megbotránkoztatott Instagram-oldalán, ahová agyonretusált képeket töltött csak fel, továbbá egy olyan videót is, mellyel megszegte a képmegosztó alkalmazás szabályainak egyikét. (Utóbbi miatt az applikáció letiltotta az élő videók készítéséről.)

Az Instagram különböző filtereinek, továbbá a jó retusálóknak köszönhetően Madonna évekkel ezelőtti önmagához képest szinte felismerhetetlen a képein, bár valószínűleg ebben nagy szerepet játszanak a plasztikai műtétek is, amelyeken átesett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E! Crave (@entertainmentcrave) által megosztott bejegyzés

A napokban azonban egy bokszmeccsen vett részt Afrikából adoptált fiával, David Bandával, ahol a lesifotósok több képet is készítettek róla. A közelebbi képekről jól látszik, hogy egyáltalán nem olyan sima a bőre, mint a retusáltakon, illetve a szája sem olyan szimmetrikus. Mivel szinte végig napszemüvegben ült, így a tekintete nem látszott. Ennek ellenére egy dolgot biztosan kijelenthetünk: bár fiatalabbnak tűnik 63-nál, a régi Madonna gyönyörű vonásai teljesen eltűntek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Instagram

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X