Főoldal > AKTUÁLIS > Cinthya Dictator megmutatta smink nélküli arcát

Cinthya Dictator megmutatta smink nélküli arcát

arccinthya dictatorsmink nélkül
0

Írta:

Cinthya Dictator fantasztikusan néz ki ki smink nélkül is.

Cinthya Dictator kedvesével, Molnár Tamással tölti a karantént, és boldogabb, mint valaha. Smink nélküli arcát ritkán láthatjuk, de most kivéltet tett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2020, időpont: 3:43 (PDT időzóna szerint)

Az elkövetkezendő időszak a családokat és pàrkapcsolatokat is próbára teszi megannyi más területtel együtt. Én úgy vélem érdemes erről beszélni.
Abban az extrém helyzetben találjuk magunkat, hogy nem mehetünk ki a lakásból és nem tudjuk, hogy ez mikor fog változni… Társas lények vagyunk szinte mindnyájan vágyjuk, hogy megtaláljuk a párunkat aki
mindenen keresztül kitart mellettünk.
Illetve vannak akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már megtalálták. (Én is) Viszont akkor azt észre is kell venni, és összehangolni a létezésünket egy térbe szorulva 0-24.
Ez nem könnyű feladat hiszen azon kívül, hogy különböző személyiséget hordozunk, autonóm lényként egészen máshogy lettünk szocializálva. Szülők, barátok, lokáció álltál. Nagyon sok figyelemre és önmagunk tettenérésére, empátiára van ahhoz szükség, hogy ebben a nehéz helyzetben is összetartsunk!
” – írta Cinthya egy Molnár Tamással közös fotóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az elkövetkezendő időszak a családokat és pàrkapcsolatokat is próbára teszi megannyi más területtel együtt. Én úgy vélem érdemes erről beszélni. Abban az extrém helyzetben találjuk magunkat, hogy nem mehetünk ki a lakásból és nem tudjuk, hogy ez mikor fog változni… Társas lények vagyunk szinte mindnyájan vágyjuk, hogy megtaláljuk a párunkat aki mindenen keresztül kitart mellettünk. Illetve vannak akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már megtalálták. (Én is) Viszont akkor azt észre is kell venni, és összehangolni a létezésünket egy térbe szorulva 0-24. Ez nem könnyű feladat hiszen azon kívül, hogy különböző személyiséget hordozunk, autonóm lényként egészen máshogy lettünk szocializálva. Szülők, barátok, lokáció álltál. Nagyon sok figyelemre és önmagunk tettenérésére, empátiára van ahoz szükség, hogy ebben a nehéz helyzetben is összetartsunk! Én végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltalak @tamasmolnar . Minden egyes nap igyekszem jobb párrá válni! Úgy tekintek erre a karanténra mint egy közös utazásra. Én nektek is ezt szeretném javasolni! Becsüljük meg, az ajándékot, hogy mi már megtaláltuk a szövetségesünket! 🙏🏻♥️

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2020, időpont: 12:40 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Cinthya Dictator/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X