Főoldal > AKTUÁLIS > Rosie Huntington-Whiteley meglepő szerelésben pózol

Rosie Huntington-Whiteley meglepő szerelésben pózol

anyadivatJason Stathamkülföldi sztármodellRosie Huntington-Whiteleysztársztáranyuka
0

Írta:

Nem sokaknak sikerülne, ami neki!

A modellek, színésznők közül sokan úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet egy-egy rendezvényen, hogy túl mély dekoltázzsal és/vagy túl rövid szoknyában érkeznek, esetleg ki is villan valami ezek mögül.

Rosie Huntington-Whiteley-nak viszont nem volt szüksége semmi ilyesmire ahhoz, hogy a New York-i divathét egyik eseményén minden tekintet rászegeződjön. A 31 éves modell talpig feketében jelent meg a rendezvényen, amiből nyaktól felfelé szó szerint csak néhány lábujja látszott ki, de ragyogó sminkjének, remek alakjának és elbűvölő szépségének köszönhetően így is azonnal a figyelem középpontjába került.

Jason Statham kedvesének vonalain abszolút nem látszik, hogy tavaly nyáron kisfia született. Rosie-nál így egy ideig nem a modellkedés áll a középpontban, de szerintünk nem is bánja, mert – ahogy azt korábban elmondta – nagyon szeret otthon lenni.

Sokszor azt várja a legjobban, hogy hazatérve kibújhasson a ruháiból és a cipőjéből, és egy kicsit rendezgesse a lakást, vagy mondjuk nekiálljon a konyhában sürögni-forogni – bevált receptjeit korábban rajongóival is megosztotta az interneten.

Kedvenc smoothie-jához vegyél 2 zellerszárat, 4 salátalevelet, egy csészényi friss spenótot és egy almát, amit hámozz meg és vágj szeletekre. Ezután szükséged lesz egy körtére és egy fél banánra, szintén hámozva és szeletelve, valamint egy fél citrom levére és másfél pohár vízre. Ezeket turmixold össze, és kész is a finomság.

Persze, ha kimondottan édes ízre vágysz, vagy számodra kissé szokatlannak tűnik a zeller és a spenót gyümölcsökkel való párosítása, akkor ezeket nyugodtan ki is hagyhatod a receptből, vagy helyettesítheted bármilyen idénygyümölcsökkel. Kifejezetten ajánljuk a bogyós gyümölcsöket, melyek finomak, vitamindúsak és szinte mindenki kedvencei.

A Victoria’s Secret angyalkája azért szereti a smoothie-kat, mert nemcsak energiával töltik fel, hanem a haja és a bőre is egészségesebb marad, ha ezeket fogyasztja édesített italok vagy egyéb nassolnivalók helyett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X