Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckhamről “topless fotót” osztott meg a fia

Victoria Beckhamről “topless fotót” osztott meg a fia

Brooklyn BeckhamDavid Beckhaminstagramkülföldi sztársztártoplessVictoria Beckham
0

Írta:

Brooklyn Beckham az alábbi fekete-fehér képet osztotta meg Instagramon.

Victoria Beckham divatcégének több szempontból is fontos a 2018-as év: az egykori Spice Girl saját divatmárkája idén tízéves, és most, ősszel elérkezett az ideje annak is, hogy legújabb kollekciójuk a londoni divathéten is bemutatkozzon. A divatbemutató hatalmas sikert aratott, amit Victoria családja a helyszínen nézett végig, aztán David Beckham és a gyerekek is gratuláltak neki – egyrészt személyesen, másrészt pedig a közösségi médiában is.

A sztárpár legidősebb csemetéje, a fotósnak készülő Brooklyn például a következő képpel – igen, jól látod, Victoria tényleg félmeztelennek tűnik a fotón.

Ha viszont jobban megnézed, láthatod, hogy igazából van rajta valami, a törölközőn kívül: szerintünk egy testszínű body-t visel. Rajongói szerint egyébként anélkül is nyugodtan bevállalhatta volna a fotót, hiszen semmi 18-as karikásat nem mutat. Egy kis merészséggel nincs semmi gond, főleg, ha valaki ilyen csinos, mint Victoria.

Alakjáért meg is dolgozik a négygyerekes sztáranyuka – tudjuk, hogy hihetetlen, de a 44 éves hírességnek tényleg négy gyereke van: Brooklyn 19, Romeo 16, Cruz 13, Harper pedig hétéves. A kislány születése után az énekesnőből lett divatguru visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg a baba születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X