Főoldal > Utazás > Ezek a fitt sztárok kedvenc nyaralóhelyei

Ezek a fitt sztárok kedvenc nyaralóhelyei

külföldsztárutazás
0

Írta: and

Mi, földi halandónk valószínűleg szerencsés esetben is csak egyszer jutunk el ezekre a csodás helyekre életünkben, de azért álmodozni szabad, nem igaz?

Utánajártunk, milyen különleges wellness-fitnesz lehetőségekkel csábítanak ezek a népszerű nyaralóhelyek.

Jennifer Aniston – Cabo San Lucas

Jen legalább évente kétszer megfordul a mexikói üdülőfaluban, legutóbb újévkor pihent itt vőlegényével, Justin Theroux-szal. A színésznő azért imádja Cabo-t, mert csak egy rövid van Los Angeles-től, így ha egy gyors testi-lelki feltöltődésre vágyik, néhány óra múlva már kedvenc luxushoteljében lazíthat. Ilyenkor tengerparti jógázással kezdi a reggeleket, de a szobája teraszán is szeret meditálni, mert csodás kilátás nyílik a napfényes öbölre.

Miranda Kerr – Bora Bora

A szupermodell még a Victoria’s Secret fürdőruhás fotózásai miatt utazott először a trópusi szigetre, és saját bevallása szerint azóta is legszívesebben havonta itt nyaralna. Miranda imád a puha homokban jógázni és tornázni, de a búvárkodást is kipróbálta már. A Francia Polinéziához tartozó földi paradicsomot ezenkívül azért is imádja, mert rengeteg különleges trópusi gyümölcsöt és zöldséget megkóstolhat, amelyek nemcsak finomak, de egészségesek is – ráadásul garantáltan helyi termesztésűek, ami Mirandának különösen fontos, hiszen imádja a bio és organikus ételeket.

tengerp2.jpg ()

Beyoncé – Jamaica

Az énekesnő az aktív pihenés híve, így mindig olyan úticélt választ, ahol nem csak a tengerparton lazíthat. Jamaica nagy kedvence lett az elmúlt években, mert imádja az egzotikus dzsungeltúrákat, ami kellően megdolgoztatja az izmait, mégis teljesen feltölti energiával. Itt szerette meg továbbá a most nagyon népszerű evezős szörfözést is, ami remekül edzi a törzs mélyizmait.

Gisele Bündchen – St. Barts

St. Barths évtizedek óta a sztárok egyik kedvenc nyaralóhelye. Nem véletlenül, hiszen gyönyörű környezet és minden igényt kielégítő luxusszállodák várják a pihenni vágyókat. A különböző spa és wellness hotelek mostanában pedig direkt sztárdiétákra szakosodtak, hogy vendégeiknek a nyaralás alatt se kelljen feladniuk megszokott étrendjüket, és természetesen igény szerint privát edzőt biztosítanak. Gisele is azt nyilatkozta nemrég, hogy azért nyaral itt szívesen, mert olyan, mintha a személyi edzőjét is becsomagolta volna a bőröndjébe, így nem kell attól izgulnia, hogy a nyaralás alatt felszalad rá pár pluszdeka.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X