Főoldal > AKTUÁLIS > Ez Palvin Barbara eddigi legfurcsább címlapja

Ez Palvin Barbara eddigi legfurcsább címlapja

címlapdivatmodellPalvin Barbaraszépségsztár
0

Írta:

De még így is gyönyörű!

Nem túlzás azt állítani, hogy Palvin Barbara a leghíresebb magyar modell, aki számos külföldi magazin címlapján is szerepelt és szerepel. Egyik legutóbbi munkájának keretében a Vogue magazin tajvani kiadásának borítójára készült róla egy kép (méghozzá a New Yorkban élő magyar fotós, Tombor Zoltán jóvoltából).

Ez a címlap viszont nem a szupermodellektől megszokott, sőt, elvárt tökéletességet hozza, hanem a mi véleményünk szerint sokkal inkább egy buli után igencsak elfáradt lányt látunk, akinek még a rúzsa is elkenődött. A koncepció persze művészi, és a magazinból valószínűleg kiderül, miért épp ilyen szokatlan felvételt tettek a borítóra. De szerintünk még egy dolog biztos: Barbi így is gyönyörű!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New beauty story out now for @voguetaiwan . shot by my great and an amazingly talented friend @zoltantombor ♥ Thanks to @nellitombor for keeping me fed throughtout the shoot ??????

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés, Okt 12., 2018, időpont: 8:29 (PDT időzóna szerint)

A modell szépsége előtte már jó ideje behódolt a divatvilág is: fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Barbi persze nemcsak rajongást és álommunkákat kap, hanem olykor negatív kommenteket is. Tavaly sokan támadták alakja miatt, mondván, hogy egy kicsit több időt kellene edzésre fordítania, mások szerint viszont a magyar modell így tökéletes, ahogy van.

Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel az alakjára, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei: „folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X