Főoldal > AKTUÁLIS > Pucér és kacér: szexi fotók Palvin Barbiról

Pucér és kacér: szexi fotók Palvin Barbiról

címlapfotózásmeztelenmodellPalvin Barbaraszupermodell
0

Írta:

A magyar szupermodell láthatóan nem fél ledobni a ruháit.

Még novemberben láttuk, olvastuk, hogy Palvin Barbara félmeztelenül szerepelt a Maxim címlapján, és nem telt bele sok idő, itt vannak az újabb kihívó fotók: a magyar szupermodell is szerepel a Lui magazin naptárjában, egy szál semmiben, de gyorsan hozzátennénk, hogy itt sem kell illetlen képekre gondolni. A Barbiról készült sorozatot David Bellemere fotózta, művészi igényességgel.

A magyar híresség ezen kívül a Love magazin adventi naptárában is szerepelt, a róla készült videón az Elemi ösztön című filmből Sharon Stone ikonikus jelenetét elevenítette fel. Instagramon Barbi is megosztotta ezt a videót, és egy kacsintós smiley kíséretében hozzátette, hogy úgy egyébként ő viselt alsóneműt a felvételen.


És ha már az Instagramot említettük, 2016 utolsó napjai hoztak még egy dögös, valószínűleg korábban, trópusi környezetben készült képet a rajongóknak, amin persze megint nem látszik semmi olyasmi, amit sok férfirajongó nagyon szívesen megszemlélne…

Apropó férfiak: a magyar modell szépsége, kislányos bája és fantasztikus alakja már jó néhány hírességet rabul ejtett: a One Direction fiúcsapatból Niall Horannal járt, továbbá állítólag Justin Bieber és Leonardo DiCaprio is szerette volna meghódítani őt, és tavaly Lewis Hamiltonnal is hírbe hozták.

A modell szépsége előtt már jó ideje behódolt a divatvilág is: fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Barbi persze nemcsak rajongást és álommunkákat kap, hanem olykor negatív kommenteket is. Tavaly sokan támadták alakja miatt, mondván, hogy egy kicsit több időt kellene edzésre fordítania, mások szerint viszont a magyar modell így tökéletes, ahogy van.

Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel az alakjára, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei: „folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.

Fotó: Lui magazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X