Főoldal > EGÉSZSÉG > Palvin Barbara tényleg Lewis Hamiltonnal kavar?

Palvin Barbara tényleg Lewis Hamiltonnal kavar?

Lewis HamiltonmodellPalvin Barbararandiszerelemsztár
0

Írta:

Vajon mi igaz a cikkekből és pletykákból?

Napok óta egymást érik azok a (javarészt találgató) írások, cikkek és kommentek a neten, melyek arról szólnak, hogy vajon a nemzetközi szinten is ismert magyar modell, Palvin Barbara tényleg összejött-e a sikeres Forma-1-es autóversenyzővel, Lewis Hamiltonnal.

Nos, biztosat nem tudunk, mert cikkünk születésének pillanatáig egyik fél sem mondta sem azt, hogy „persze, járunk”, sem pedig azt, hogy „kamu az egész”. De az tény, hogy a két hírességet egyre többször lehet együtt látni mostanság.

A találgatások kettejükről még Cannes-ban indultak, ahol Barbi egy angyali ruhában és egy „majdnem villantós”, felül fáslit idéző szerelésben tündökölt. Nos, Hamiltonnal is összefutott: az amfAR-gála after partiján együtt táncoltak és iszogattak. Ezek után a lesifotósok többször is lekapták őket Cannes-ban, hogy egy kocsival indulnak szórakozni, annak ellenére, hogy végig próbálták eltakarni az arcukat.

Mondjuk ez még semmit sem jelent, hiszen lehetnek olyan közös ismerőseik, akik miatt közös kocsival indultak tovább a városba, abban még nincs semmi. A további események viszont olajat öntöttek a tűzre – már ami a találgatásokat illeti.

Barbi ugyanis Monte-Carlóba is ellátogatott, hogy megnézze a Monacói Nagydíjat, amit épp Lewis Hamilton nyert meg – ezt követően le is szaladt a tömegbe, hogy lelocsolja Barbit pezsgőjével. A modellt és a sztársportolót a futam után az afterpartin is együtt fotózták le, amint beszélgetnek, nevetgélnek, és többször is megérintették egymást. Bár az egésznek a képek alapján szerintünk inkább volt játékos és kedves érzete, mint szexis, azért ki tudja… lehet, hogy a két híresség közt most elindult valami.

Palvin Barbara szépsége, kislányos bája és fantasztikus alakja már jó néhány hírességet rabul ejtett: a One Direction fiúcsapatból Niall Horannal járt, továbbá állítólag Justin Bieber és Leonardo DiCaprio is szerette volna meghódítani őt.

A modell szépsége előtt már jó ideje behódolt a divatvilág is: fotói olyan magazinokban jelentek meg, mint például a brit Vogue, és nem kisebb cégek divatbemutatóin vonult fel, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel, pedig akkor még 18 éves sem volt!

Barbi persze nemcsak rajongást és álommunkákat kap, hanem olykor negatív kommenteket is. Sokan támadták a közelmúltban alakja miatt, mondván, hogy egy kicsit több időt kellene edzésre fordítania, mások szerint viszont a magyar modell így tökéletes, ahogy van.

Ő maga korábban azt nyilatkozta a WellnessCafe-nak, hogy figyel az alakjára, és néha, egy-egy fontos esemény előtt diétázik. „Ha két hét alatt szeretnék leadni mondjuk 5 kilót, akkor van egy olyan diéta, hogy csak tojást, vagy csak húst eszünk. De mivel nagyon szeretem a tojást, és a húst is, ez nem jelent számomra gondot. Egyébként mindent eszem, csak mértékkel” – árulta el.

A modell régebben a fiúsabb sportokat szerette: sokat focizott, illetve kosárlabdázott.  Manapság inkább a pilatest vagy a bikram jógát választja, ezen kívül pedig rendszeresen fut. „Szeretem a testmozgást. Így vezetem le a feszültséget, mert a modellkedés nem kevés stresszel jár” – árulta el Barbi.

„Ha New Yorkban vagyok, a munkák után minden nap megyek edzeni a szálloda konditermébe. Itthon is naponta szeretek mozogni, de ha kevesebb időm van, akkor minden másnap sportolok. Szerintem a mindennapi futás a legegészségesebb” – tette hozzá.

Barbi számára a rohanó életmód, pontosabban a rendszeresség betartása okoz némi problémát. „A rendszeres étkezéssel mindig bajban vagyok az időeltolódás miatt, illetve az alvással is, mert repülőgépen nem tudok aludni. Tehát ha reptérről megyek dolgozni, aztán megint repülök, az elég fárasztó” – mondta.

Barbi szépségtrükkjei: „folyékony alapozó helyett a púdert ajánlom, mert az hagyja levegőzni a bőrünket. Sokan mondják, hogy este mindig mossuk le a sminket, ezt én is fontosnak tartom. Emellett ha minden nap minimum kétszer lemossuk az arcunkat hideg vízzel, nemcsak szebb lesz a bőrünk, hanem fel is frissülünk!” – tette hozzá.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X