Főoldal > AKTUÁLIS > Interjú Palvin Barbarával: „Sokszor csak póló és melegítő van rajtam”

Interjú Palvin Barbarával: „Sokszor csak póló és melegítő van rajtam”

diétahajmodellpólószépség
0

Írta: and

Fiús kislány volt A Glamour Women of the Year gálán idén második alkalommal vehette át az év legjobb modelljének járó díjat Magyarország egyik legsikeresebb modellje, Palvin Barbara. A Glamour-díj azonban nem az egyetlen elismerés, mely a 18 éves modell tehetségét bizonyítja, Barbara ugyanis fiatal kora ellenére olyan nagy nemzetközi divatcégeknek dolgozott már, mint a Calvin […]

Fiús kislány volt

A Glamour Women of the Year gálán idén második alkalommal vehette át az év legjobb modelljének járó díjat Magyarország egyik legsikeresebb modellje, Palvin Barbara. A Glamour-díj azonban nem az egyetlen elismerés, mely a 18 éves modell tehetségét bizonyítja, Barbara ugyanis fiatal kora ellenére olyan nagy nemzetközi divatcégeknek dolgozott már, mint a Calvin Klein, a L’Oreal, a Chanel vagy az Armani.

Bár Barbarát már 13 évesen felfedezte jelenlegi ügynöksége, az Icon Model Management, kezdetben nem érdeklődött intenzíven a divatszakma iránt. „Azelőtt nem nagyon követtem a divatot, nagyon fiús személyiség voltam, sokat fociztam. Ma már azért fontosabb, hogy mit veszek fel, de amikor itthon vagyok, akkor még mindig a komfort az első, így sokszor csak egy póló és melegítő van rajtam” – meséli a modell, aki egyébként Lagerfeldet és Armanit tartja kedvenc tervezőjének.

A divat világa a kulisszák mögül

Bár a divat csillogó világa kívülről talán gondtalannak és tökéletesnek látszik, Barbara azért a hátrányokra is felhívja a figyelmet. „Egyrészről nagyon szeretem, hiszen sok új tapasztalatot szerzek, gyönyörű helyekre jutok el, kedves emberekkel találkozok, ugyanakkor sokat vagyok távol a szeretteimtől, a sok utazás pedig felborítja az immunrendszert és megviseli a szervezetet.” Bár egy-egy nagy presztízsű show sok stresszel és izgalommal jár, Barbara szerint ezt idővel meg lehet szokni. „Az első bemutatómon nagyon izgultam, hiszen még akkor is megtörténhet, hogy kirakják az embert a showból, amikor már ruhában, teljesen kisminkelve várja, hogy a kifutóra lépjen” – meséli élményeit Barbara, aki egy ideig még mindenképpen a modellkedéssel szeretne foglalkozni, jövőjét pedig színésznőként vagy énekesnőként képzeli el.

palvin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Pilates, sok saláta, hidratáló krémek

Barbara alapvetően szerencsés génjeinek köszönheti vékony testalkatát, bár természetesen ő is odafigyel a rendszeres mozgásra és az egészséges táplálkozásra. „Mivel régen aktív kisgyerek voltam, megvannak az alapizmaim, melyeket egy kis pilates könnyen előhoz. Igyekszem odafigyelni arra, hogy mit eszem, de azért egy-egy pizza időnként nekem is belefér” – meséli a modell, aki emellett nagyon sok salátát, gyümölcsöt és joghurtot fogyaszt, a húsokat pedig hizlaló köretek helyett salátával párosítja.

A szépségápolásban hajára figyel a legjobban, hiszen az igényli a legtöbb ápolást. „A hajam nagyon könnyen roncsolódik, ezért rendszeresen vágni kell a töredezett részt, ahogyan hajbalzsamot is mindig használok. Az arcomat pedig rendszeresen kenem különböző hidratáló krémekkel. Alapvetően nem sminkelem magam a hétköznapokban, hiszen fontos, hogy hagyjuk a pórusokat levegőzni” – vallja Barbara.

A modellt elsősorban barátja és családjának társasága tölti fel, így amikor itthon van, igyekszik minél több időt szeretteivel tölteni. „Most még van időm kikapcsolódni, hiszen iskolába járok, így itthon élek. Ha viszont befejezem a sulit, és külföldre költözöm, akkor nyilván a szabadidőm is kevesebb lesz” – mondja Barbara.

Wellness Cafe tipp: „Mindig mosolyogj, és merj önmagad lenni bárki, bármit is mond!” – tanácsolja a magyar szépség.

Fotó: Spanyol Vogue, Hunter & Gatti; Francia Elle, Jan Welters

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X