Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Garner és Ben Affleck elváltak

Jennifer Garner és Ben Affleck elváltak

Ben AffleckJennifer Garnerkülföldi sztársztársztárpárválás
0

Írta:

Nem kapkodták el, de most már tényleg vége a sztárpár házasságának.

Jennifer Garner és Ben Affleck három éve jelentették be, hogy elválnak, de aztán a dolog folyton húzódott-halasztódott, olyannyira, hogy csak mostanra sikerült véglegesíteniük a válást. Az ügy felgyorsítása állítólag annak köszönhető, hogy ezt a színésznő kezdeményezte.

Szerintünk ennek tényleg ideje volt már, mert jobb tisztázni a viszonyokat, mint még évekig bonyolult kapcsolati státuszban élni. Ráadásul az egykori sztárpár rendszeresen beszél is egymással, mert gyerekeiket eddig is közösen nevelték, és együtt jártak különböző rendezvényekre is.

De Ben Afflecknek egy ideje már van valakije – egy 22 éves Playboy-modellel, Shauna Sextonnal találkozgat, akivel egyes hírek szerint már le is zárta ezt a kis viszonyt –, és könnyen lehet, hogy Jennifer is továbblépett. Ugyanis az utóbbi időben bárhol kapják lencsevégre, ragyogott – le sem tagadhatná, hogy most minden rendben vele és mennyire boldog.

Ben Affleck helyében mi sem kekeckedtünk volna vele – új filmje, a Peppermint kapcsán ugyanis megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. A filmben bosszúálló anyukát alakít, aki elmondása szerint igen erős, határozott karakter lesz, és a vásznon majd meglátjuk, milyen eredménnyel sajátította el ezeket a harci ismereteket.

A hétköznapokon egyébként beéri nyugisabb mozgásformákkal, például kardiózással és köredzéssel. Ezekkel karcsúsodott harmadik gyermeke születése után is, igaz, az első hónapokban fokozatosan szoktatta magát az újbóli sportoláshoz, és semmit sem erőltetett. Amikor nem esett jól a mozgás, abbahagyta, pihent egy kicsit, majd inkább valami mást próbált ki.

Ami az étrendjét illeti, a 46 éves sztár többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított ételeket.

„Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós rántottát” – árulta el korábban a Golden Globe-díjas színésznő edzője, Valerie Waters.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztáranyuka.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X