Főoldal > AKTUÁLIS > Kirstie Alley harca az álomalakért

Kirstie Alley harca az álomalakért

jenny craigjojó effektusjojó-diétakirstie alleykülföldi sztárszínésznősztártánc
0

Írta:

Évek óta folytatja a küzdelmét a pluszkilók ellen, most épp betegsége miatt néz ki teltebbnek.

A 67 éves Kirstie Alley egy korábbi interjúban felidézte, hogy 20-30 éve még semmi gondja nem volt a súlyával: mindig azt evett, amit megkívánt, és nem kellett sem a mértékre, sem a plusz adagok lemozgására figyelnie. Aztán egy nyár alatt hirtelen felszaladtak rá a kilók – ahogy ő meséli, vagy 20 kilót kapott fel magára. Eleinte nem tartotta ezt komoly súlyproblémának, de 2004-ben Oprah-nak elmondta: a lapokban látott fotói döbbentették rá, hogy ezzel a dologgal bizony foglalkoznia kell.

És ez meg is történt: 2004 -2007 közt a diétás termékeket és fogyasztóprogramokat kínáló Jenny Craig vállalat arca lett, és 35 kilót fogyott. De ahogyan ez lenni szokott, amikor abbahagyta a programot és visszatért korábbi életmódjához, a kilók elkezdtek szép lassan visszakúszni.

2011-ben jött egy újabb fordulat: Kirstie a Dancing With The Stars című táncos tévéműsorban szerepelt (mint nálunk a Szombat esti láz – a szerk.), és a rengeteg táncnak, illetve a bio ételek fogyasztásának köszönhetően saját bevallása szerint 45 kilót fogyott.

2011-2015 közt ismét kezdtek rá visszakúszni a kilók. Ekkor úgy döntött, visszatér ahhoz a módszerhez, ami egyszer már bejött: 2014 áprilisában ismét a Jenny Craig nagykövete lett. Akkor azzal a céllal tért vissza, hogy kb. 14-15 kilót szeretne leadni. 2015-re 23 kilóval mutatott alatta kevesebbet a mérleg.

2016-ban már testsúlya megtartása volt a cél, amit a következő évben is folytatott. Állítása szerint a titok nagyon egyszerű: már jóval nagyobb önfegyelmet tud gyakorolni. Sokkal erősebb, és egyszerűen távol marad azoktól a kedvenceitől, amelyekkel nem tudta mértéket tartani – ilyenek például a kedvenc kis cukormázas süteményei vagy a sajtfélék.

De mint azt egy szeptemberi interjúban elmondta, tavaly Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, és ennek következtében visszajött némi súlyfelesleg.

Azonban, mivel azt mondja, így nem érzi jól magát a bőrében, szerintünk biztosan csak idő kérdése, és a 67 éves sztár kitalál valamit, hogyan lendüljön újra még jobb formába.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X