Főoldal > AKTUÁLIS > 30 kilót fogyott a Nicsak, ki beszél! – filmek duci sztárja!

30 kilót fogyott a Nicsak, ki beszél! – filmek duci sztárja!

diétafogyókúraszínésznőtánc
0

Írta: and

Kirstie Alley-t nem túlzás a jojó-diéták királynőjének nevezni, ugyanis a 60 éves színésznő folyton küzdött a súlyával az utóbbi időben. Most viszont úgy tűnik, a Nicsak, ki beszél! – filmek sztárja rátalált a végleges megoldásra, hogyan tarthatja távol a nem kívánt pluszsúlyt. A híresség néhány hete a Szombat esti láz című táncos műsor amerikai megfelelőjében, […]

Kirstie Alley-t nem túlzás a jojó-diéták királynőjének nevezni, ugyanis a 60 éves színésznő folyton küzdött a súlyával az utóbbi időben. Most viszont úgy tűnik, a Nicsak, ki beszél! – filmek sztárja rátalált a végleges megoldásra, hogyan tarthatja távol a nem kívánt pluszsúlyt.

A híresség néhány hete a Szombat esti láz című táncos műsor amerikai megfelelőjében, a Dancing With The Stars-ban táncol, ahol a legóvatosabb becslések szerint is minimum 30 kilót adott már le – és sem a műsor, sem pedig súlycsökkenése nem ért még véget! 

Kirstie fogyását egyrészt a napi 5 órás kemény próbák okozhatják, másrészt pedig szigorú diétája, melynek értelmében a számára ajánlott napi 2000 kalória helyett csupán 1400-at fogyaszt. Bár emiatt rengeteg kritika éri a színésznőt, az mindenképp pozitív, hogy sokak szerint megtanulta egészségesebb ételekre cserélni kalóriadús kedvenceit: néhány napja például egy japán étteremnél látták, ahol sushit rendelt magának.

A 60 éves sztárnak korábban is meggyűlt a baja a pluszkilókkal. Jenny Craig fogyasztócége ugyan 34 kilótól szabadította őt meg, ám miután lejárt a szerződésük, Kirstie nem figyelt sem a táplálkozására, sem pedig a mozgásra. Így elmondása szerint nagyot sikított, amikor 2009-ben, 15 hónap után ismét mérlegre állt, és szembesült a kegyetlen valósággal: 103 kilóra hízott.

A színésznő ugyanis vegetáriánus étrenddel próbálta megőrizni alakját, ám ez elsősorban nem zöldségek és gyümölcsök fogyasztását jelentette számára, hanem azt, hogy több kenyér, tészta és vajas finomság került a tányérjára.

Kirstie egy évvel ezelőtt került ismét a figyelem középpontjába, amikor 15 kilót fogyott – mindössze 6 hét alatt. A színésznő ekkor saját étvágycsökkentő elixírje, a Rescue Me segítségével adta le a kilókat. De mivel az akaraterőt semmilyen csodaszer nem pótolja, a sztár ezután sem tudott ellenállni kedvenc finomságainak, és nem mozgott eleget, így a szép eredmény ekkor sem bizonyult tartósnak.

A táncos műsor viszont – Kelly Osbourne esetéhez hasonlóan – úgy tűnik, Kirstie életformájává teszi a mozgást, hiszen a színésznő rég nem érezte magát ilyen boldognak, nőiesnek és persze egészségesnek.

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X