Főoldal > AKTUÁLIS > Így sem láttuk még Victoria Beckhamet

Így sem láttuk még Victoria Beckhamet

díjátadó gáladivatgálahajvágáskülföldi sztársztárviccesVictoria Beckham
0

Írta:

Mi folyik ebben az autóban?

Vasárnap rendezték meg Los Angelesben a People’s Choice Awards díjkiosztó gálát, ahol Victoria Beckhamet is kitüntették, mint divatikont. A rendezvény előtt viszont – divatikon státusz ide vagy oda – a népszerű dizájner egy kocsi hátsó ülésén kapott smink- és frizuraigazítást, amiről az Instagram sztorikban is posztolt.

Fodrásza, Ken Paves az anyósülésről hátrafordulva dolgozott Victoria kincset érő tincseinek finomításán, miközben ő azt kérdezgette tőle, hogy „miért csinálod ezt velem, Ken, csak nincs késésben valaki?”. Végül azonban elkészültek mindennel, és az ex-Spice Girl a szokásos szuper formáját hozva, magabiztosan állt a fotósok elé.

A bal oldali képen még a különös szépítkezésből láthatsz egy pillanatfelvételt, a jobb oldali fotón pedig már a gálán fehérben tündöklő Victoria szerepel.

Victoria egyébként nemcsak csinos, hanem – sokak számára meglepő módon – vicces és bevállalós is. Nagyfia, Brooklyn nemrég toplessnek tűnő fotót osztott meg róla az Instán, amin jobban szemügyrevéve a képet szerintünk azért jól látszik, hogy a sztár egy testszínű body-t visel.

Rajongói szerint egyébként anélkül is nyugodtan bevállalhatta volna a fotót, hiszen semmi 18-as karikásat nem mutat. Egy kis merészséggel nincs semmi gond, főleg, ha valaki ilyen csinos, mint Victoria.

Alakjáért meg is dolgozik a négygyerekes sztáranyuka – tudjuk, hogy hihetetlen, de a 44 éves hírességnek tényleg négy gyereke van: Brooklyn 19, Romeo 16, Cruz 13, Harper pedig hétéves. A kislány születése után az énekesnőből lett divatguru visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg a baba születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X