Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő dolog derült ki Meghan Markle-ről

Meglepő dolog derült ki Meghan Markle-ről

karmakismamakritikakülföldi sztárMeghan Marklenegatívnegatív gondolatsztársztáranyuka
0

Írta:

Néhányan azért kételkednek abban, hogy ez a dolog igaz-e egyáltalán…

Az elmúlt időszakban bizony megjelent jó pár negatív hír is Meghan Markle-ről – mint például, hogy túl maximalista és túlságosan követelőző a személyzettel szemben, amit személyi asszisztense nem is bírt sokáig: 6 hónap után sírva mondott fel.

Nos, írjanak a lapok bármit, Meghan nem olvassa el – derült ki nemrég egy bennfentes barát szavaiból. A névtelenül nyilatkozó informátor a Vanity Fairnek mesélt arról, hogy bár Harry herceg felesége tisztában van vele, miket írnak róla, ő nem olvassa el a negatív híreket. Nem akarja ezekkel tölteni a napját, és – mivel a karma erejében hisz – inkább pozitívabb dolgokra koncentrál.

Meghan egyébként kiegyensúlyozott, boldog és nagyon csinos kismama – ezt valószínűleg annak is köszönheti, hogy kismamaként is aktív, nem állt le a mozgással. A sport egyébként régóta az élete része: gyerekkora óta a jóga szerelmese, ami nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktató. Így hát – ahogy ő is fogalmazott nemrég – ez a mozgásforma valósággal a vérében van.

És ő is biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját. Harry herceg felesége más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg szerinte is a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts.

Meghan számára sem a szabályok, sem a rutin nem nyűg. Sőt, ő eddig is úgy élt, hogy azt vallotta: a rutin igenis fontos. Szerinte egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgatott, ébredés után rendszerint egy pohár langyos citromos vizet ivott, majd reggelire zabkását evett. Ez egész délelőttre feltöltötte őt energiával, és nem farkaséhesen esett neki ebédnél a svédasztalnak, hanem legtöbbször beérte egy salátával, vacsorára pedig általában egy tányér tésztát rendelt.

A hercegné hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, hogy mi, illetve miből mennyi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X