Főoldal > AKTUÁLIS > 3 szőke színésznő Hollywoodból, akiken 50 felett sem fog az idő vasfoga

3 szőke színésznő Hollywoodból, akiken 50 felett sem fog az idő vasfoga

julia robertskülföldi sztárNaomi WattsSharon Stoneszínésznősztár
0

Írta:

Sok közös van bennük – például, hogy mindannyian letagadhatnak legalább 15 évet a korukból.

1. Julia Roberts – az egészséges táplálkozás és a vízi mozgásformák rajongója, de szépségének megőrzése érdekében sem csak a drága kozmetikumokat és költséges módszereket veti be: az 51 éves színésznő még 2012-ben azt nyilatkozta, hogy egy, a nagypapájától tanult szépségtrükkel őrzi legendás ezerwattos mosolyának szépségét – nevezetesen, hogy szódabikarbónával mos fogat. Hogy ezt még mi mindennel egészíti ki, azt nem tudjuk, de az tény, hogy az ötödik iksz felett is ragyogó szépség.

2. Naomi Watts – gondolnád, hogy a világ egyik kedvenc hollywoodi szőkesége idén lett 50 éves? Mert mi bizony negyvennek is alig néznénk… Naomi elmondása szerint a titok mindössze annyi, hogy igyekszik nem berozsdásodni. Ennek jegyében minden reggel edz, méghozzá elég keményen – például száz, a négyütemű fekvőtámasszal majdnem azonos burpee-t csinál. Emellett az egészséges étrend is nagyon fontos számára: korábban a Harper’s Bazaarnak azt nyilatkozta, hogy reggelire mindig zöld smoothie-t fogyaszt, amibe joghurtot, ananászt, kelkáposztát és diót is dobál.

3. Sharon Stone – szexi negyvenesnek néznénk, de az Elemi ösztön színésznője bizony már nemcsak ötven, hanem hatvanéves is elmúlt. Az életkor viszont Sharon szerint csak egy szám, ő köszöni szépen, nagyon jól van, igyekszik minél többet sportolni, kerüli a feldolgozott élelmiszereket és a koffeint, emellett fényvédő krémmel kenegeti az arcát (igen, télen is).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X