Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyit a pletykákról, amelyek szerint vége Julia Roberts házasságának

Ennyit a pletykákról, amelyek szerint vége Julia Roberts házasságának

danny moderjulia robertskülföldi sztárpletykaszerelemsztársztárpár
0

Írta:

Ez a fotó mindent elmond.

Nem egyszer és nem kétszer hallottuk, olvastuk az utóbbi időben, hogy Julia Roberts és Danny Moder házasságának vége, a válás bejelentése pedig valószínűleg már csak idő kérdése lehet. Mi valahogy nem hittük el ezt az egészet, nem akartuk, hiszen ők az egyik kedvenc hollywoodi párosunk (halkan jegyeznénk meg: 16 éve házasok). Így hát nagyon reméltük, hogy minden rendben van köztük, és vártuk, hogy erre kapjunk végre valami kis fényképes vagy videós bizonyítékot is.

És végre itt van: az 51 éves színésznő a Golden Globe gála után posztolt az Instán a következő fotót, ami szerintünk mindent elmond a párról – szerintünk úgy élvezték ezt a hamburgerezős randit (a gála utáni puccos buli helyett!), mint a tinédzserek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fun Night W My Fella . Congratulations to All! And to all a good ( burger) night. 🥰

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés, Jan 6., 2019, időpont: 8:37 (PST időzóna szerint)

Julia egyébként a jelöltek közt volt – az Amazonra gyártott Homecoming című sorozatban nyújtott alakításáért nyerhette volna el élete összesen negyedik Aranyglóbuszát -, de szerintünk nagyon boldog, hogy végül az estéje így alakult, ahogy.

A híres színésznő egyébként is nagyon kiegyensúlyozott, amit szerintünk annak is köszönhet, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozott. Ezért a mindennapokban is sokat tesz: évek óta odafigyel magára – egészségét helyezi előtérbe, nem pedig mondjuk azt, hogy villámdiétáknak köszönhetően legyen pár centivel vékonyabb a dereka. A helyes étkezést, illetve étrendjében a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak tartja, de azt mondja, nem érzi magát fanatikusnak ebben sem.

„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diétaszerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X