Főoldal > AKTUÁLIS > Minden rendben van Julia Robertsszel?

Minden rendben van Julia Robertsszel?

bemutatójulia robertskülföldi sztármosolypremierszínésznősztárválás
0

Írta:

Ezerwattos mosolyt villantott új sorozatának premierjén, de a rajongók szerint nincs minden rendben a színésznővel.

Julia Robertsnek minden oka megvan arra, hogy boldog legyen, hiszen mesés karrier, szép vagyon, és – ami sokak szemében még ennél is fontosabb – boldog család áll mögötte, még az olyan pletykák ellenére is, amelyek szerint válságban van a házassága. Egyesek azonban aggódnak a színésznőért, aki láthatóan nagyon le van fogyva. Törékeny alakját még az a pink szett sem takarta el, amelyben új sorozata, a Homecoming premierjére érkezett.

Az 50 éves színésznő korábban egyébként nagyon is odafigyelt magára. Jellemző rá, hogy egészségét helyezi előtérbe, nem pedig a villámdiétákat. A helyes étkezést, illetve étrendjében a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak tartja, de azt mondja, nem érzi magát fanatikusnak ebben sem.

„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diétaszerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X