Főoldal > AKTUÁLIS > Julia Roberts nagyon vékony

Julia Roberts nagyon vékony

danny moderjulia robertskülföldi sztársoványszínésznősztárvékony
0

Írta:

A színésznő jól néz ki, de nemrég egy kaliforniai fotózáson a megszokottnál is vékonyabbnak tűnt.

Nemcsak az hihetetlen, hogy egyik kedvenc filmünk, a Micsoda nő! idén már 28 éves, hanem az is, hogy főszereplője, Julia Roberts már az ötvenet is betöltötte, és még mindig szuperül néz ki. Igaz, legutóbb egy malibui fotózáson vékonyabbnak tűnt a megszokottnál – legalábbis szerintünk –, de reméljük, mind egészségügyileg, mind pedig a magánélete rendben van.

Tavaly októberben mutatkozott utoljára együtt férjével, Danny Moderrel, ami nyilván beindította a hollywoodi pletykagépezetet, hogy biztos válságba került a házasságuk, ami megviseli a párt… de nemrég újra együtt fotózták le őket, és úgy tűnt, minden rendben van köztük (bár a látszat néha csal, hollywoodi körökben meg aztán pláne).

De visszatérve Juliára, a színésznő egyébként évek óta odafigyel magára – egészségét helyezi előtérbe, nem pedig a villámdiétákat. A helyes étkezést, illetve étrendjében a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak tartja, de azt mondja, nem érzi magát fanatikusnak ebben sem.

„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X