Főoldal > AKTUÁLIS > Julia Roberts és férje mégsem a válnak

Julia Roberts és férje mégsem a válnak

boldogságházasságjulia robertsszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

A friss képek alapján az a benyomásunk, hogy az InTouch Weekly informátora tévedett.

Az InTouch Weekly nyáron írt arról, hogy Julia Roberts házassága válságba került. De nagyon úgy tűnik, hogy a lap informátora tévedett – legalábbis a színésznőről és férjéről készült friss fotókat elnézve. A pár a hétvégén Oprah Winfrey montecitói Gospel Brunch-án járt, ahol kart karba öltve beszélgettek a többi vendéggel, és mindketten boldognak, lazának, felszabadultnak tűntek.

Az idén már ötödször a világ legszebb nőjének megválasztott Julia több mint 15 éve hódította meg Danny Modert. 2002-ben házasodtak össze, és három gyerekük született: a 12 éves ikrek, Hazel és Phinnaeus, és a 10 esztendős Henry. A 49 éves színésznő pedig az anyaszerepet is nagyon élvezi, de büszke arra, hogy alakja az elmúlt években sem lett mamis. Sőt, három gyerek után is top formában van, amiért meg is dolgozik: heti öt edzést iktat be, alkalmanként 90 percig izzad aerobik, pilates és jóga gyakorlatokat végezve, vagy kézi súlyzókkal guggolás és kitörés közben.

Hogy olyankor is a világ legszebb nőjének érzi-e magát, azt nem tudjuk, mindenesetre a férje biztosan annak látja mindig és minden körülmények között. Julia sokszor elmondta, hogy legfőbb szépségtitka nem a botoxban, egyéb arcfeltöltő procedúrákban, frizurákban vagy sminkekben rejlik, hanem annak köszönhető, hogy ő tényleg nagyon boldog.

A helyes étkezést, illetve étrendjében a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak tartja, de azt mondja, nem érzi magát fanatikusnak ebben sem. „Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!

Juliának a rajongói szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, de ő nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X