Főoldal > AKTUÁLIS > Csúnyán meghízott Julia Roberts

Csúnyán meghízott Julia Roberts

alakdiétaelhízásétkezésfogyáshashízásjulia robertsnyaraláspocaktáplálkozástest
0

Írta: and

Nem kevés támadást kapott az utóbbi hetekben Julia Roberts, mert a lapok és az éles szemű, kritikus

Nem kevés támadást kapott az utóbbi hetekben Julia Roberts, mert a lapok és az éles szemű, kritikus kommentelők szerint felkúszott rá pár kiló az utóbbi hetek során. A híres színésznőt júniusban fotózták le bikiniben, amikor Mexikóban nyaralt családjával, és bizony előnytelen volt számára a bikini fazonja, és az a póz is, amiben beállt, amikor lekapták.

Szerintünk is elképzelhető, hogy néhány kiló felszaladt rá, de úgy látjuk, nincs itt szó jelentős hízásról – egyébként nem mintha számítana, mert a mi szemünkben Julia Roberts akkor is a világ egyik leggyönyörűbb nője, ha hirtelen 25 kilóval lenne nehezebb. Az a pár pluszkiló pedig ahogy jött, talán úgy el is tűnt róla, hiszen amikor július első napjaiban meglátogatta George Clooney-t Olaszországban, már büszkén bújt miniruhába.

A 47 éves színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy olykor egy kicsit elengedi ugyan magát, de egyébként fontosnak tartja alakja megőrzését, amit helyes étkezéssel és rendszeres sporttal ér el. Nem érzi magát fanatikusnak, de a mértékletességet és az odafigyelést lényegesnek gondolja, és ezekre oda is figyel.
 
„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

juliarobertsbikini2.jpg ()
 
Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.
 
Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.
 
Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.
 
A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek! 
 
Juliának a rajongói szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, de ő nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta. Szerintünk viszont ő is ragyog, és úgy csodálatos, ahogy van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X