Főoldal > AKTUÁLIS > Julia Roberts farmerben is Pretty Woman

Julia Roberts farmerben is Pretty Woman

julia robertsoscar-díjPretty Womanszínésznősztár
0

Írta:

Julia Roberts hétvégi szettje egyszerűen nagyszerű

Micsoda nő! – kiálthatott fel bárki, aki április második hétvégéjén megpillantotta Julia Roberts-et Santa Monicán. A 48 éves színésznő ugyanis szupercsinos volt rövid szárú farmer overalljában, amit napszemüveggel, látványos narancsszínű nyaklánccal és bélelt, barna cipővel viselt.

Azt pedig nemcsak a helyiek, hanem az internetre felkerült fotóknak köszönhetően már az egész világ láthatta, hogy a háromgyerekes sztáranyuka manapság is remek formában van. Julia fontosnak tartja alakja megőrzését, amit helyes étkezéssel és rendszeres sporttal ér el. Nem érzi magát fanatikusnak, de a mértékletességet és az odafigyelést lényegesnek gondolja, és ezekre oda is figyel.

„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!

Juliának a rajongói szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, de ő nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta. Szerintünk viszont ő is ragyog, mi mást is mondhatnánk: „micsoda nő!”.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X