Főoldal > AKTUÁLIS > Pretty Woman? Így néz ki Julia Roberts 46 évesen, smink nélkül

Pretty Woman? Így néz ki Julia Roberts 46 évesen, smink nélkül

diétafitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Julia Roberts sokak szerint még napjainkban is a világ legszebb női közé tartozik, amit szépségének,

Julia Roberts sokak szerint még napjainkban is a világ legszebb női közé tartozik, amit szépségének, kisugárzásának és csodás mosolyának épp úgy köszönhet, mint természetességének.
 
Ez utóbbira biztosan a színésznő is nagyon büszke, hisz legutóbb kényelmes öltözékben, smink nélkül kapták lencsevégre, és a világsztár nemcsak hogy nem jött zavarba a fotósok megjelenése után, hanem még néhány kedves mosolyt is küldött feléjük.
 
Rajongói szerint minden oka meg is van a mosolygásra, hiszen amellett, hogy boldog férjével, Dannyvel és három gyerekükkel, azt sem lehet tagadni, hogy még most, 46 évesen is fantasztikus formában van.
 
juliar2.jpg ()Julia fontosnak tartja alakja megőrzését, amit helyes étkezéssel és rendszeres sporttal ér el. Nem érzi magát fanatikusnak ezekben a dolgokban sem, de a mértékletességet és az odafigyelést lényegesnek gondolja, és ezekre oda is figyel.
 
„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.
 
Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.
 
Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.
 
juliar3.jpg ()Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.
 
A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek! 
 
Julia és az irigység
Bár az emberek többsége szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, a világsztár nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta. Szerintünk viszont ő is ragyog, és úgy csodálatos, ahogy van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X