Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét Julia Roberts a világ legszebb nője

Ismét Julia Roberts a világ legszebb nője

julia robertsPeople magazinszavazásszépségszínésznősztár
0

Írta:

A 49 éves színésznő ötödször nyerte el ezt a megtisztelő címet.

A People magazin minden évben megválasztja a világ legszexibb pasiját és a legszebb nőt is – utóbbi címet idén nem holmi tizen- vagy huszonéves Instagram modell nyerte el, hanem egy sokak szerint igazi, örök szépségikon, Julia Roberts.

A 49 éves színésznő persze maga is meglepődött, és nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ismét a világ legszebb nőjévé választották. Őszintén szólva pár órára szívesen lennénk a helyében, hogy tudjuk, milyen érzés – mindenesetre nem lehet kellemetlen.

Julia szerintünk nemcsak szép, hanem nagyon közvetlen, kedves és csinos is. Ez utóbbiért persze megdolgozik: heti öt edzést iktat be, alkalmanként 90 percig izzad aerobik, pilates és jóga gyakorlatokat végezve, vagy kézi súlyzókkal guggolás és kitörés közben.

Hogy olyankor is a világ legszebb nőjének érzi-e magát, azt nem tudjuk, mindenesetre a férje biztosan annak látja mindig és minden körülmények között. Julia sokszor elmondta, hogy legfőbb szépségtitka nem a botoxban, egyéb arcfeltöltő procedúrákban, frizurákban vagy sminkekben rejlik, hanem annak köszönhető, hogy ő tényleg nagyon boldog.

A helyes étkezést, illetve étrendjében a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak tartja, de azt mondja, nem érzi magát fanatikusnak ebben sem. „Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző korábban össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

Ha ezt a vizes edzéstervet szeretné követni, akkor Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!

Juliának a rajongói szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, de ő nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X