Főoldal > AKTUÁLIS > Eladó Julia Roberts fehérneműje

Eladó Julia Roberts fehérneműje

diétafogyásfogyókúragasztrojulia robertstáplálkozás
0

Írta: and

A rajongók gyakran a legelképesztőbb dolgokat képesek megvenni, amihez kedvenc színészeiknek valaha közük

A rajongók gyakran a legelképesztőbb dolgokat képesek megvenni, amihez kedvenc színészeiknek valaha közük volt, és sokan hatalmas összegeket is fizethetnek a filmes relikviákért.

Legutóbb Julia Roberts fehérneműje került kalapács alá, Nate D. Sanders aukciós oldalán, ahol április végéig licitálhattak rá az érdeklődők. A fekete melltartót és bugyit az Oscar-díjas Erin Brockovich című moziban viselte a világsztár, ezért megkérték az árát: a „győztes” licitáló 3050 dollárt, vagyis kicsit több mint 673 ezer forintot fizetett érte.

Hiába, Julia Roberts egy olyan sztár, akit tíz éve épp annyira imádott a közönség, mint napjainkban, pedig a színésznőről nem olvashatunk napról napra a pletykalapokban – ő (sok más hírességgel ellentétben) nem dolgozik azon tudatosan, hogy fenntartsa a média érdeklődését, sem pletykákkal, sem más módon.

Számára már évek óta mindennél fontosabb a családja, illetve az, hogy vigyázzon szerettei- és a saját egészségére. A negyvenes éveiben járó színésznő lényegesnek tartja alakjának megőrzését is, amit helyes étkezéssel és rendszeres sporttal ér el. Nem tartja magát fanatikusnak ezekben a dolgokban sem, de a mértékletességet és az odafigyelést fontosnak érzi.

„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.

julia2.jpg ()

Kíváncsi vagy a fehérneműre? Katt a képre a galériáért!

Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!

Julia és a gyász

A híres színésznő év elején elvesztette a féltestvérét, akivel nem volt ugyan felhőtlen a viszonyuk, de a váratlan haláleset szerettei szerint megviselte Juliát. A színésznő valószínűleg lassan jött helyre a trauma után, amit családja mellett a vidéki nyugalom is segíthetett. „Az új-mexikói farmunk igazi menedék a számomra. Ott egyszerűen nem lehetünk rossz passzban. Vajon a hegyek, vagy a környezetváltozás miatt? Nem tudom. A lényeg, hogy ott minden tisztább, világosabb, mint Los Angelesben” – mondta egy korábbi interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X