Főoldal > AKTUÁLIS > Hova tűnt Britney Spears?

Hova tűnt Britney Spears?

aggodalomBritney Spearscsaládkülföldi sztármentális egészségpszichiátriastresszszorongássztár
0

Írta:

Britney Spears saját maga hozta meg ezt a döntést mentális egészsége érdekében.

Nehéz időket él meg mostanság Britney Spears – az énekesnőnek néhány hónapja betegeskedik az édesapja, ő pedig a folyamatos aggódás következtében igencsak elhagyta magát. A Daily Mail egy bennfentes barátra hivatkozva azt írja, hogy a papája segített neki a hétköznapi dolgokban, és az ő támogatása nélkül Britney-nek elég nehéz: nem eszik rendesen, elhanyagolja az edzéseket és folyamatosan aggódik, szorong, hogy most hogyan tovább.

Szerencsére azonban néhány napja belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és bevonult egy pszichiátriára. Mint azt Instagram oldalán tudatta a világgal: “mindannyiunknak időt kell szakítani egy kis énidőre”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We all need to take time for a little “me time.” 🙂

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2019, időpont: 12:30 (PDT időzóna szerint)

Britney egyébként 2007-ben és 2008-ban is állt már pszichiátriai kezelés alatt, akkor a mostaninál sokkal jobban kicsúszott a lába alól a talaj. Utána viszont szépen összeszedte magát, amiben valószínűleg a sport, na meg a jóképű személyi edző és fitnesz modell, Sam Asghari iránti szerelme is sokat segített neki.

A hírességről mi is megírtuk, hogy szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

A sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani: megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X