Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer a világ legszebb nője

Jennifer a világ legszebb nője

Jennifer Garnerkülföldi sztárlegszebbPeople magazinszépségszínésznősztár
0

Írta:

A People magazin idén őt választotta a világ legszebbjévé.

Sokan meglepődtek, mi viszont inkább örülünk annak, hogy idén egy szupertermészetes színésznő, Jennifer Garner került a People magazin éves “legszebb lapszámának” címlapjára. Jen nem csinál nagy ügyet a megjelenéséből – többnyire farmerban, pulcsiban és sportcipőben lép utcára -, viszont szeret segíteni másokon, és ha valaki rámosolyog az utcán, akkor ő visszamosolyog rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I felt so spoiled by all of the birthday sweetness, thank you. ♥️ I celebrated by making myself this lovely bead necklace. #47wasarager😂👵🏻 #classtrip #chaperonelife #ashowerisinmyfuture

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2019, időpont: 4:04 (PDT időzóna szerint)

És ráadásul – bár sokan nem is sejtik róla – nagyon kemény csaj is. Új filmje, a Peppermint kapcsán azt is megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. A filmben bosszúálló anyukát alakít, aki elmondása szerint igen erős, határozott karakter lesz, és a vásznon majd meglátjuk, milyen eredménnyel sajátította el ezeket a harci ismereteket.

A hétköznapokon egyébként beéri nyugisabb mozgásformákkal, például kardiózással és köredzéssel. Ezekkel karcsúsodott harmadik gyermeke születése után is, igaz, az első hónapokban fokozatosan szoktatta magát az újbóli sportoláshoz, és semmit sem erőltetett. Amikor nem esett jól a mozgás, abbahagyta, pihent egy kicsit, majd inkább valami mást próbált ki.

Ami az étrendjét illeti, a 47 éves sztár többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított ételeket. „Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós rántottát” – árulta el korábban a Golden Globe-díjas színésznő edzője, Valerie Waters.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztáranyuka.

Fotó: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X