Főoldal > AKTUÁLIS > Gyászol Margot Robbie

Gyászol Margot Robbie

gyászkülföldi sztárMargot Robbieszínésznősztár
0

Írta:

A 28 éves színésznő április közepén vesztette el egyik imádott családtagját. A temetést későbbre halasztották, hogy Margot és férje is oda tudjanak utazni a végső búcsúra.

Azt már régóta tudjuk Margot Robbie-ról, hogy nagyon fontos számára a család. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy nagyon megrázta egy szomorú esemény: nagymamája, Verna Kessler április közepén elhunyt. A családtagok által csak Narnie-nak becézett nagyi 92 éves korában hunyt el, a gyászjelentés szerint békésen szenderült örök nyugalomra.

A család május elejére halasztotta a temetést, hogy Margot és párja is részt tudjanak venni a szertartáson.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 10:  Margot Robbie  attends the EE British Academy Film Awards at Royal Albert Hall on February 10, 2019 in London, England. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage )

A színésznő és férje, Tom Ackerley egyébként a legtöbb helyre együtt mennek, és egymás legjobb barátai, mondta korábban az egyik külföldi lapnak egy névtelenül fecsegő bennfentes. Majd hozzátette: a színésznő és kedvese mindent egymással beszélnek meg, és elég sokban hasonlítanak.

Mindketten a filmszakmában dolgoznak, de más területen – rivalizálás ezért sincs köztük. Emellett imádnak utazni, és vonzzák őket a kalandok meg a sportlehetőségek. Van, hogy szörfözni akarnak, máskor snowboardozásra vágynak, megint máskor túrázni indulnak együtt – a lényeg a mozgás, és az, hogy együtt legyenek.

Margot egyébként egyedül is imád sportolni, igazi örökmozgó. Fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

A diétázás viszont nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Margot és a meztelenkedés

Sokan a Wall Street farkasa című moziból emlékeznek a fiatal színésznőre: ő volt az, aki levette ruháit (nagyszülei emiatt egyébként még mindig nem láttak a filmet). De a szexjelenet előtt a gátlásait kicsit nehezebben vetkőzte le: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Az csak később derült ki, hogy a meztelenkedés egyébként az ő ötlete volt, Martin Scorsese rendező csak megadta számára a lehetőséget, hogy önállóan is beleszóljon a jelenet alakításába.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X