Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie felismerhetetlen

Margot Robbie felismerhetetlen

átváltozáskülföldi sztárMargot Robbieszerepszínésznősztárváltozás
0

Írta:

Tudjuk, hihetetlen, de most nem fogod őt túl szépnek látni…

Margot Robbie az egyik leggyönyörűbb színésznő, akit csak ismerünk a filmekből. Ám a Mária, a skótok királynője című mozi, pontosabban I. Erzsébet megformálása kedvéért átváltozott, de rendesen: vörös parókát és hihetetlen maszkot kapott, és ezek miatt gyakorlatilag felismerhetetlenné vált.

A 28 éves ausztrál színésznő számára nemcsak külsejének megváltoztatása miatt jelentett kihívást ez a mozi – bár tény, hogy ez sem volt semmi: napi 3 és fél órát vett igénybe a folyamat – hanem, mint egy interjúban elmondta: a maszkolás során annyi műanyagot ragasztottak fel az arcára, hogy alig tudta mozgatni az arcizmait. Ez pedig igencsak megnehezíti egy színész dolgát. Mondjuk a trailerben ez nem látszik, Margot viszont alig felismerhető!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@MaryQueenMovie #MaryQueenofScots

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 8:02 (PDT időzóna szerint)

Margot a filmmel kapcsolatos gondolatait, a munka közben támadt kérdéseit és nehézségeit is biztosan meg tudta beszélni a férjével, Tom Ackerley-vel, aki mindenben mellette áll, és szakmabeliként valószínűleg érdemi tanácsokkal is el tudja őt látni. De mivel más-más területen dolgoznak, rivalizálás ezért sincs köztük.

Sokban hasonlítanak egyébként, barátaik szerint mindketten imádnak utazni, és vonzzák őket a kalandok meg a sportlehetőségek. Van, hogy szörfözni akarnak, máskor snowboardozásra vágynak, megint máskor túrázni indulnak együtt – a lényeg a mozgás, és az, hogy együtt legyenek.

Margot egyébként egyedül is imád sportolni, igazi örökmozgó. Fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

A diétázás viszont nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Magot egyébként nagy vagány – sokan a Wall Street farkasa című moziból emlékeznek a fiatal színésznőre: ő volt az, aki levette ruháit (nagyszülei emiatt egyébként még mindig nem láttak a filmet). Az csak később derült ki, hogy a meztelenkedés egyébként az ő ötlete volt, Martin Scorsese rendező csak megadta számára a lehetőséget, hogy önállóan is beleszóljon a jelenet alakításába.

Hát, egy dolog biztos: a következő mozis projektjében kicsit messze áll majd a szőke szexbombától…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X