Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie fülig szerelmes jóképű férjébe

Margot Robbie fülig szerelmes jóképű férjébe

boldogságházasságMargot Robbieszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Egy ismerőse elárulta, miért nincsenek gondok a színésznő kapcsolatával.

Ki ne szeretne tökéletes párkapcsolatban élni? Vagy ha belátjuk, hogy ez nyilván csak illúzió, arra akkor is vágyunk egy jól működő, szerelmen és megbecsülésen alapuló kapcsolatra. Na és persze sokunk számára az is fontos, hogy a kedvesünk egyben a legjobb barátunk is legyen. Így van ezzel Margot Robbie is – a színésznő és párja, Tom Ackerley évek óta alkotnak egy párt. 2016-ban házasodtak össze Ausztráliában, és gyakorlatilag azóta is olyanok, mintha a nászútjukat töltenék.

Ez a 27 éves színésznő egyik névtelenül nyilatkozó ismerőse szerint is így van, még mindig nászutasokként viselkednek: eszükben sincs eltitkolni a világ elől, mennyire boldogok és szerelmesek. Csak azért védik a magánszférájukat, mert – valószínűleg hollywoodi házasságokat látva – szeretnék megőrizni maguknak ezt a mérhetetlen boldogságot. Ha pedig az ember mindent kitereget a médiának, meg a közösségi médiának, azért valljuk be, egy idő után elveszíti a kontrollt, és nehezebb lesz megóvnia azt, ami a legértékesebb.

Margot és Tom tehát kellően óvják az intim szférájukat, emellett a legtöbb helyre együtt mennek, és egymás legjobb barátai, mondta a névtelenül fecsegő bennfentes. Majd hozzátette: a színésznő és kedvese mindent egymással beszélnek meg, és elég sokban hasonlítanak.

Mindketten a filmszakmában dolgoznak, de más területen – rivalizálás ezért sincs köztük. Emellett imádnak utazni, és vonzzák őket a kalandok meg a sportlehetőségek. Van, hogy szörfözni akarnak, máskor snowboardozásra vágynak, megint máskor túrázni indulnak együtt – a lényeg a mozgás, és az, hogy együtt legyenek.

Margot egyébként egyedül is imád sportolni, igazi örökmozgó. Fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

A diétázás viszont nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Sokan a Wall Street farkasa című moziból emlékeznek a fiatal színésznőre: ő volt az, aki levette ruháit (nagyszülei emiatt egyébként még mindig nem láttak a filmet). De a szexjelenet előtt a gátlásait kicsit nehezebben vetkőzte le: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Az csak később derült ki, hogy a meztelenkedés egyébként az ő ötlete volt, Martin Scorsese rendező csak megadta számára a lehetőséget, hogy önállóan is beleszóljon a jelenet alakításába.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X