Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie újabb pucérkodásra készül?

Margot Robbie újabb pucérkodásra készül?

filmszerepMargot Robbiemeztelenségszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Egy új produkcióban vetkőzhet, évekkel azután, hogy visszautasította a Playboy-t.

Ha emlékszel A Wall Street farkasa című filmre, akkor biztosan neked is beugrik Margot Robbie meztelen jelenete. A színésznő azóta persze már több dolgot is letett az asztalra Hollywoodban, de ez a kétségkívül ütős bemutatkozás a legemlékezetesebb mindenki számára, ha róla van szó.

A szép színésznőt persze sokan szeretnék újra hiányos öltözékben látni – többek közt a Playboy magazintól is kapott egy nem mindennapi ajánlatot, amit elutasított. A közeljövőben viszont lehet, hogy mégis lesz némi köze a legendás magazinhoz: Margot ugyanis esélyes az egyik feleség szerepére a nemrégiben elhunyt Hugh Hefnerről készülő életrajzi filmben. Márpedig ahol Hugh Hefner és a Playboy szóba kerül, ott nem várat magára sokáig a pucérkodás sem…

Valahol azt olvastuk, hogy Hefnert Jared Leto alakítaná, ami máris még érdekesebbé teszi a készülő produkciót. Ráadásul névtelen források szerint a színész is győzködi Margot-t, hogy menjen bele a dologba – nagyon tehetségesnek tartja, és szeretne a Suicide Squad után ismét vele dolgozni.

A DailyMail azt írja, a 27 éves ausztrál színésznő egyelőre gondolkodik a szerepen. Valószínűleg azért, mert – mint arról korábban mi is írtunk – Margot most már hamarosan kisbabát szeretne. Voltak, akik arról suttogtak, hogy ha tehetné, már idén szülne, de persze erre már relatíve kevés az esély…

A szerepre visszakanyarodva: bár a Wall Street farkasában levette ruháit – nagyszülei emiatt még mindig nem láttak a filmet –, kicsit tart attól, hogy ezt újra megtegye. Nem önmaga, hanem a családja miatt. Korábban azt mondta, így is elég sok mindennek tette ki őket, nem szeretné tovább feszíteni a húrt.

És hát a színésznők olykor nemcsak meztelenkednek, hanem ennél többet is el kell játszaniuk a kamerák előtt. Margot A Wall Street farkasában vállalt szexjelenet előtt kicsit nehezen vetkőzte le a gátlásait: később elárulta, hogy nagyon is izgult, ezért három tequilát gurított le. Hogy ez egyenes út volt-e az eufóriához számára, az nem derült ki, mindenesetre Margot később a Deep Euphoria Calvin Klein arca is lett.

A diétázás nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Az edzésben viszont már sokkal lelkesebb, mint a diétázásban: fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X